Skiritida Run 2024: Οι οδηγίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες

Share

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Skiritida Run 2024 η διοργάνωση του αγώνα ενημερώνει τους συμμετέχοντες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, τη διεξαγωή του αγώνα, το πρόγραμμα, τους χάρτες και πολλά χρήσιμα. Οι παρακάτω πληροφορίες έχουν σταλεί και στα email των συμμετοχόντων που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.

Skiritida Run 2024: Οι οδηγίες

Αγαπητοί φίλοι!

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Το Σάββατο 29 Ιουνίου η Αρκαδία και όχι μόνο, θα κινηθεί στους ρυθμούς του SkiritidaRun!
Το μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Δάσος Σκιρίτιδας για έκτη χρονιά, έρχεται για να δώσει χρώμα και ζωή σε μια πανέμορφη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η έναρξη του SkiritidaRun 2024 σηματοδοτείται και φέτος με τη λειτουργία του περιπτέρου της διοργάνωσης στην Πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Οι δρομείς θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους (όσοι δεν το έχουν κάνει ηλεκτρονικά) και να παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους από το πιο κεντρικό σημείο της Τρίπολης την Πλατεία Πετρινού:

  • Την Πέμπτη 27/6:          
    11:00 – 14:00
    18:00 – 21:30
  • Tην Παρασκευή 28/6:   
    10:00 – 14:00
    18:00 – 21:30

Επίσης, το Σάββατο 29/6 μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας από τις 10:00 – 12:00 από το ίδιο σημείο.

Για τους εκτός Νομού συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αρκαδία, θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του εξοπλισμού συμμετοχής τους, την ημέρα του αγώνα από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα (σημείο χάρτη #1) από τις 14:00 μέχρι τις 15:00 και στην εκκίνηση του κάθε αγώνα μια ώρα πριν την έναρξη του.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Στο email σας έχουν σταλεί τα στοιχεία που έχετε δηλώσει, και ο αριθμός συμμετοχής σας τον οποίο θα πρέπει να αναζητήσετε στην γραμματεία του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιο από αυτά δεν είναι σωστό, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σας.
Αν έχετε δηλώσει το ίδιο email και για άλλους συμμετέχοντες σας παρακαλούμε να τους ενημερώσετε για τις σχετικές οδηγίες και την διαδικασία παραλαβής του πακέτου συμμετοχής το οποίο θα παραλάβουν από την γραμματεία με το όνομα τους.

Πρόγραμμα αγώνα

Σάββατο 29 Ιουνίου
14:00 – 15:00 Παραλαβή πακέτου συμμετοχής στην Αρκαδική Οικολογική Φάρμα (σημείο χάρτη #1)
17:00 Εκκίνηση αγώνα Ημιμαραθωνίου
17:30 Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.
17:30 Εκκίνηση αγώνα 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού Σχολείου

Χάρτης Διαδρομής:

Μεταφορά στο σημείο Εκκίνησης
Η Οργανωτική Επιτροπή του SkiritidaRun σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Tsioros Travel, αναλαμβάνουν τη μετακίνηση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των δρομέων και συνοδών τους από την Τρίπολη στα σημεία Εκκινήσεων και Τερματισμού και αντίστροφα, το Σάββατο 29 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των δρομικών αγώνων.

Η αναχώρηση με πούλμαν για τα σημεία εκκίνησης είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) από την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Η αναχώρηση με πούλμανπρος την Τρίπολη (σημείο χάρτη #7), αναχωρούν τις παρακάτω ώρες:

  • 21:30, 22:3023:30 και 00:30

Όσοι εγγεγραμμένοι δρομείς θέλουν να μετακινηθούν με πούλμαν, μπορούν να το δηλώσουν με e-mail στη διοργάνωση, στο [email protected] ή στο περίπτερο στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη Πέμπτη 27/6 και την Παρασκευή 28/6

Επίσης, οι δρομείς οι οποίοι θα έχουν το δικό τους μεταφορικό μέσο, καλούνται να βρίσκονται στο πάρκινγκ της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας το αργότερο μέχρι τις 15:00 προκειμένου να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους (σημείο χάρτη #9) και από εκεί με τα πούλμαν (σημείο χάρτη #7) θα μεταφερθούν στα σημεία αφετηρίας. Όλα τα πούλμαν θα αναχωρούν σταδιακά για τις αφετηρίες το αργότερο μέχρι τις 16:00.

Οι οδηγοί-συνοδοί θα πρέπει να αφήσουν τους δρομείς στα σημεία εκκίνησης, το αργότερο 2 (δύο) ώρες πριν τον αγώνα τους και στην συνέχεια να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στο πάρκινγκ της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας (σημείο χάρτη #9) και να μετακινηθούν προς το θέατρο (σημείο τερματισμού #4).*Ο επαρχιακός δρόμος από το σημείο εκκίνησης στην εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα στην Κερασιά και μέχρι την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα θα παραμείνει κλειστός από τις 16:00 ως τις 20:30.
Δε θα επιτρέπεται η στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων πλησίον της αφετηρίας των αγώνων.

*Ο επαρχιακός δρόμος από το σημείο εκκίνησης στην εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα στην Κερασιά και μέχρι την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα θα παραμείνει κλειστός από τις 16:30 ως τις 20:30.

Όσοι δρομείς δε βρίσκονται εγκαίρως στον χώρο αναχώρησης των λεωφορείων δε θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Κάτοψη του χώρου Τερματισμού:

Χρονομέτρηση
Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα MyLaps, Bib Tag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν θα πρέπει να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην το αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο.

Αποτελέσματα Αγώνα – Live Results:
Όλοι οι δρομείς με τον τερματισμό τους θα λαμβάνουν από τη διοργάνωση ένα SMS με τον χρόνο τερματισμού τους, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί τα αποτελέσματα των αγώνων σε πραγματικό χρόνο καθώς και τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε το Σάββατο 29 Ιουνίου, να ζήσουμε μια μοναδική δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή του
SkiritidaRun 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 7ο “OLYMPIC DAY RUN” GREECE ΣΤΗΝ 88η ΔΕΘ
Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, Πετάμε Ψηλά!
7ο «Olympic Day Run» Greece: Συνέντευξη τύπου
Δείτε τις δηλώσεις φορέων και διοργανωτών
Ioannina Lake Run 2024: Γιορτή εθελοντών
Άνοιξε και επίσημα ο αγώνας των Ιωαννίνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο