Τρέξτε με το νέο τεύχος του Runner 112

Όλα όσα θα βρείτε στο νέο τεύχος του RUNNER

Share

Το νέο τεύχος του Runner 112 έρχεται να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το τρέξιμό σας με τα ξεχωριστά του θέματα.
Αφού σας αφήσει να γιορτάσετε με τους δικούς σας τις μέρες του Πάσχα έρχεται την Τρίτη 30 Απριλίου στα σημεία πώλησης και περίπτερα πανελλαδικά να σας θυμίσει ότι το αγαπημένο σας χόμπι σας περιμένει να διασκεδάσετε μαζί του.

Δείτε πιο αναλυτικά τα σημαντικότερα θέματα που θα βρείτε στις σελίδες του!

 

Core Training για δρομείς
Ο κορμός ή αλλιώς πυρήνας του σώματος είναι βασικός για κάθε κίνηση του ανθρώπου και φυσικά για το τρέξιμο. Η σωστή ενδυνάμωσή του σταθεροποιεί το σώμα, βελτιώνει στον έλεγχο όλων των κινήσεων κίνησης, προστατεύει τραυματισμούς αλλά και βελτιώνει την απόδοσή! Στο Runner’s Special του RUNNER 112 θα βρείτε ασκήσεις αποκλειστικά για δρομείς αλλά κι έναν οδηγό για το πώς και πότε να τις εκτελείτε ώστε να δυναμώσετε τον κορμό σας και να δείτε τα ρεκόρ να έρχονται!

 

Οι Έλληνες «εξάστεροι»
Πολλοί τρέχουν Μαραθώνιο. Υπάρχει, όμως, μία ειδική τιμητική κατηγορία από αυτούς και είναι αυτοί που έχουν τρέξει και τους έξι World Marathon Majors. Στο αφιέρωμα του τεύχους σας παρουσιάζουμε τους Έλληνες μαραθωνοδρόμους που έχουν τρέξει στους στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη σε Βερολίνο, Βοστόνη, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σικάγο και Τόκιο. Γνωρίστε την ιστορία τους και… ετοιμάστε και εσείς τις βαλίτσες σας!

 

Καιρικές συνθήκες vs Μαραθωνοδρόμοι
Στη στήλη «Επιστήμη» ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Εργοφυσιολόγος, Βαγγέλης Ρουσόπουλος, τα βάζει με τις καιρικές συνθήκες. Μάθετε τα πάντα για τον τρόπο που η Θερμοκρασία και η Σχετική Υγρασία επιδρούν στο σώμα των Μαραθωνοδρόμων και αντιμετωπίστε τες αποτελεσματικά.

Η απίθανη Γλόρια!
Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, σπάει τα χρονόμετρα στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ. Η πιο γρήγορη Ελληνίδα λίγες μέρες μετά τη σπουδαία επίδοση που σημείωσε στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά της και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλό του τεύχους μας.    

… κι ακόμα
Την πλούσια θεματολογία του τεύχους συμπληρώνουν θέματα για νέους αλλά και συστηματικούς δρομείς. Γι’ αυτό λοιπόν ξεκινήστε το τρέξιμο χωρίς να χρειάζεστε χρονόμετρο, κάντε ρεκόρ σε έναν αγώνα μικρότερης απόστασης μετά από έναν Μαραθώνιο ή Ημιμαραθώνιο, δείτε πώς συνδέεται η έλλειψη ύπνου με τους τραυματισμούς, μάθετε για το εντερικό μικροβίωμα και τον τρόπο που επηρεάζει τη φυσική κατάσταση, δοκιμάστε παραδοσιακές συνταγές ειδικά για δρομείς, φροντίστε για την ενέργεια και την ενυδάτωσή σας με τα πιο πρακτικά προϊόντα που θα δείτε στον ειδικό Οδηγό Αγοράς, δείτε τη γνώμη μας για τα νέα μοντέλα παπουτσιών της αγοράς, ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα νέα των αγώνων και της δρομικής αγοράς κ.ά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη θεματολογία του RUNNER 112

Δείτε πού θα βρείτε το νέο RUNNER 112

Γίνετε συνδρομητής ή αγοράστε το RUNNER Magazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο