Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»: «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2024»

O σύλλογος έτρεξε μαζικά στην ημέρα

Share
SMAX-GLOBAL-RUNNING-DAY

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» μας ενημερώνει για τη δράση που διοργάνωσε στην Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

ΟΣ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» έτρεξε μαζικά στην «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2024»

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», μαζί με εκατομμύρια δρομείς σε όλο τον κόσμο τίμησε, χθές, Τετάρτη 5 Ιουνίου τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Τρεξίματος (Global Running Day)» για το 2024, με κεντρική δράση τη διοργάνωση ομαδικής προπόνησης στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας.

Περισσότεροι από 40 δρομείς του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση του Δ.Σ. και έτρεξαν, σε μικρές ομάδες, για μια ώρα, κατά μήκος του παραλιακού ποδηλατόδρομου, από την Πλαζ του ΕΟΤ έως το κέντρο της πόλης, μεταδίδοντας τη χαρά και την ευεξία που προσφέρει το τρέξιμο στους συμπολίτες μας.

Κατά την αναχώρηση αλλά και στον τέλος της προπόνησης τους συνόδευσε η ομάδα κρουστών “κρουστΑλητες”, δίνοντας μουσικό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Μετά την προπόνηση οι δρομείς μοιράστηκαν δροσερά νερά αλλά και ξηρούς καρπούς, προσφορά της εταιρείας “Euronuts”, ενώ έγινε και κλήρωση δώρων η οποία περιλάμβανε μια δωρεάν συνδρομή στο Σύλλογο για το 2024, μια δωρεάν συμμετοχή στο Μαραθώνιο της Αθήνας, προσφορά του Συλλόγου, αλλά και αθλητικό ρουχισμό και αξεσουάρ, προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών “Dimitrioglou Sport est.1973” και της εταιρείας αθλητικών ειδών Erreà & Giannis Panousis Sportswear.

SMAX-GLOBAL-RUNNING-DAY

Την ίδια ώρα, οι δρομείς του “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ” σε Αμαλιάδα και Πύργο διοργάνωσαν με τη σειρά τους ομαδικές προπονήσεις συμμετέχοντας στον εορτασμό του Συλλόγου για την “Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος GLOBAL RUNNING DAY 2024”.

Όσες/οι δεν τα κατάφεραν να συμμετάσχουν στις ομαδικές προπονήσεις, ανέβασαν την ατομική τους προπόνηση στην ομάδα του Συλλόγου (Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”) στην εφαρμογή STRAVA και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμμετέχοντας κι αυτοί διαδικτυακά στον παγκόσμιο εορτασμό για τη χθεσινή Ημέρα.

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ” θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους δρομείς που συμμετείχαν δια ζώσης, ή διαδικτυακά, στις δράσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος για τον εορτασμό της “Παγκόσμιας Ημέρας Τρεξίματος GLOBAL RUNNING DAY 2024” και επιφυλάσσεται για περισσότερες δράσεις-εκπλήξεις την επόμενη χρονιά!

Παρόλο που έχουμε ήδη εισέλθει στην καλοκαιρινή σεζόν, οι δραστηριότητες του Συλλόγου συνεχίζονται εντατικά, με ομαδικές εγγραφές για το 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μέχρι τις 19/6, και τον 18ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων, οι οποίες αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Εντός του Ιουλίου, όπου θα ξεκινήσει “άτυπα” η προετοιμασία των Μαραθωνοδρόμων για τον Μαραθώνιο της Αθήνας, θα ανακοινωθούν οι δράσεις του Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ” για το φθινόπωρο του 2024, οι οποίες θα περιλαμβάνουν συμμετοχή σε αγώνες, ομαδικές εκδρομές, προπονήσεις, ενημερωτικές δράσεις κτλ.

Καλό καλοκαίρι!  

SMAX-GLOBAL-RUNNING-DAY
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέος χώρος για το IRONMAN® 70.3® Greece 2024
Η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση πηγαίνει Μαραθώνα
"Η Βίβλος", το νέο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη για το Παρίσι
Λίγο πριν την έναρξη των Αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο