Το PUMA RUNNING CREW συνεχίζει δυναμικά!

Προπονήσεις στην Γλυφάδα!

Share

Το PUMA RUNNING CREW ξεκίνησε δυναμικά τις καλοκαιρινές του προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζει με… φόρα και αυτήν την Τετάρτη 29 Μαΐου και πάλι με σημείο συνάντησης το PUMA Flagship Store στην Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 96).

Στην προπόνηση θα βρίσκεται το team του RUNNER Magazine που έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την εκτέλεση των προπονήσεων, αλλά και οι πρωταθλητές της PUMA που μοιράζονται μαζί σου πολύτιμες εμπειρίες και συμβουλές για το τρέξιμο καθώς και για τα νέα δρομικά μοντέλα της PUMA!

Στη δεύτερη μας προπόνηση την Τετάρτη 29 Μαΐου θα είναι μαζί μας οι πρωταθλητές των 3.000μ. με φυσικά εμπόδια, Γιώργος Σταμούλης και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, η πρωταθλήτρια των 1.500μ. Ανθή Κυριακοπούλου και ο μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Μπουρίκας.

Μαζί μας, όμως, θα είναι και η ομάδα του πολυαγαπημένου all day bar «Διακοπές στον Άλιμο» που θα μας προσφέρει και αυτή τη φορά healthy post-run snacks και δροσιστικούς χυμούς μετά την προπόνηση.

Σε περιμένουμε την Τετάρτη 29 Μαΐου από τις 19:00!

Aν δεν έχεις δηλωθεί στην ομάδα κάντο εδώ

Η προπόνηση της Τετάρτης 29/5 περιλαμβάνει την απαραίτητη προθέρμανση και ένα συνεχόμενο τύπου Fartlek με αλλαγές ρυθμού για βελτίωση της αντοχής και της ταχύτητας!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια και πρόγραμμα προπονήσεων

Η διάρκεια των προπονήσεων θα είναι από 60 έως 90 λεπτά ανάλογα με το επίπεδο καθενός, ενώ οι δρομείς θα χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής κατάστασης κάθε δρομέα.

-> Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα υπάρχει γιατρός ο οποίος θα είναι στη διάθεση της ομάδας σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

Χώρος προπόνησης

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στον περιμετρικό δρόμο του Γκολφ της Γλυφάδας με σημείο εκκίνησης και χώρο τερματισμού το PUMA Flagship Store στην Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 96 – δες εδώτο σημείο στο χάρτη).

Οδηγίες πρόσβασης

Καλό είναι να βρίσκεσαι στο κατάστημα από τις 19:00-19:15.

Σε περίπτωση που έρθεις με τα μέσα, τα λεωφορεία των γραμμών του ΟΑΣΑ Α3 και 171 από Αθήνα και Ελληνικό αντίστοιχα, κάνουν στάση ακριβώς μπροστά στο PUMA Flagship Store επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης (Στάση «Ανθέων»).

Χώρος φύλαξης

Θα υπάρχει ακόμα δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών σου αντικειμένων (τσάντα & jacket), ενώ καλό είναι να έχεις μαζί σου ένα μπουκάλι ή παγούρι με νερό και ένα στεγνό Τ-shirt ή /και μια πετσέτα για μετά την προπόνηση!

Διατροφή

Φρόντισε να μην έχεις φάει πολύ, τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν την προπόνηση, ενώ αν θέλεις μπορείς να έχεις καταναλώσει ένα ελαφρύ σνακ (π.χ. μία μπανάνα ή μία μπάρα δημητριακών) 1-1,5 ώρα πριν. Επίσης απόφυγε τα γαλακτοκομικά, ενώ καλό είναι να έχεις πιει τουλάχιστον ένα με δύο ποτήρια νερό την προηγούμενη ώρα. Επίσης, απόφυγε να καταναλώσεις για μεσημεριανό ένα βαρύ γεύμα και προτίμησε φαγητό που περιλαμβάνει περισσότερο υδατάνθρακες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να καλέσεις στο 6981653459.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο