Kea Run 2024: Οι οδηγίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις + Εκπτώσεις μετακίνησης

Share
Εκκίνηση Kea Run 2021

Η διοργάνωση του Kea Run 2024 ενημερώνει τους συμμετέχοντες για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής τους, διεξαγωγής του αγώνα και τις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Ακολουθούν οι οδηγίες (έχουν σταλεί και στα email των συμμετοχόντων).

Αγαπητέ φίλε/η,

Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για τη δήλωση συμμετοχής σου στο Kea Run 2024 μια διοργάνωση που συνδιοργανώνουν Ο Δήμος Κέας και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Και φέτος την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρία My Raceενώ ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κείου δρομέα, Ανδρέα Παούρη.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές οδηγίες σχετικά με τον αγώνα έτσι ώστε με τη δική σας συνεργασία να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν άρτια οργανωμένο αγώνα και να απολαύσετε τη συμμετοχή σας.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία σας που παραλάβατε στο email σας δεν είναι σωστά μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σας.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το ίδιο email και για άλλους δρομείς σας παρακαλούμε να τους ενημερώσετε  σχετικά με την διαδικασία ενώ η παραλαβή τους θα γίνει με το ονοματεπώνυμό τους.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει το Σάββατο 25/5 17:00 – 20:00 και την Κυριακή 26/5 από τις  08:30 ώρα στο σημείο της εκκίνησης στην Κορησσία (Πλατεία Μνημείου Ηρώων). (Πατήστε εδώ για να δείτε το σημείο στον χάρτη).
*Σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας είναι ανήλικος , η παραλαβή του πακέτου πρέπει να γίνει με την συνοδεία του γονέα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Εκκίνηση 10 & 5 χλμ.: 10:30
Εκκίνηση 600μ. για παιδιά: 12:00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 10 χλμ.
Εκκίνηση από την  Πλατεία Μνημείου Ηρώων στην Κορρησία με κατεύθυνση προς το Βουρκάρι και στην συνέχεια προς τον Οτζιά.  Αναστροφή στα 5 χλμ. και επιστροφή στην Κορρησία από τον ίδιο δρόμο. 

Kea Run 2022 χάρτης 10χλμ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5 χλμ.
Για τον αγώνα των 5 χλμ. η εκκίνηση θα γίνει από την  Πλατεία Μνημείου Ηρώων στην Κορρησία με κατεύθυνση προς το Βουρκάρι αναστροφή στα 2,5 χλμ. και επιστροφή στην Κορρησία από τον ίδιο δρόμο. 

Kea Run 2022 χάρτης 5χλμ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 600μ. για παιδιά
Εκκίνηση από την   Πλατεία Μνημείου Ηρώων στην Κορρησία με κατεύθυνση προς την προβλήτα στο λιμάνι  αναστροφή στα 300μ. επιστροφή από τον ίδιο δρόμο και τερματισμός στην  Πλατεία Μνημείου Ηρώων.

Kea Run 2022 χάρτης παιδική διαδρομή

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι εταιρείες Goutos Lines & ΚΑΡΥΣΤΙΑ προσφέρουν για τους συμμετέχοντες του Kea Run 25% έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος.
**Η λίστα με τους συμμετέχοντες αθλητές έχει σταλεί στην εταιρεία προκειμένου να επωφεληθούν την έκπτωση.

Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν την παραπάνω έκπτωση είναι να επιδείξουν το ενημερωτικό email που θα σταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες (με τα στοιχεία συμμετοχής τους) στο πρακτορείο της εταιρείας από το οποίο θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Kea Run 2024 ευχαριστεί τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Goutos Lines & ΚΑΡΥΣΤΙΑ για την προσφορά τους.

Σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε στις 26 Μαΐου, να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή
Kea Run 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλές παρουσίες οι μικροί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Δείτε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών
Anthofito Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο