9th Tinos Running Experience Avance 2024: Οι οδηγίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες

Share
Tinos Running-Experience 2022
Φωτο: Βασίλης Λαμπίρης

H διοργάνωση του: 9th Tinos Running Experience Avance 2024, ενημερώνει τους συμμετέχοντες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τη συμμετοχή τους στον αγώνα, την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, το pasta party και πολλά χρήσιμα.

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λάβει τις παρακάτω οδηγίες και στο email που είχαν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.


Αγαπητέ φίλε/η!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί για 9η φορά ο αγώνας Avance Tinos Running Experience 2024, και το πανέμορφο νησί της Τήνου είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί και να σου προσφέρει μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.
Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Pasta party

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παραμονή του αγώνα, Παρασκευή 24 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί Pasta Party για τους αθλητές των 21km, 10 km και 5 km και των συνοδών τους.
Το Pasta Party θα γίνει στα Δύο Χωριά και οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα  να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από την παραλία της Τήνου, μπροστά από το ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. 
Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:
1) 21:30
2) 22:00
3) 22:30 (το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα αναχωρήσει από το έξω λιμάνι στο χώρο αποβίβασης του πλοίου)
Παρακαλούμε να προτιμήσεις τα πρώτα δρομολόγια, ώστε το τελευταίο να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τους συνοδούς του βραδινού πλοίου.
Συμβουλή: Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου κάποιο μπουφάν ή ζακέτα καθώς λόγω της θέσης που βρίσκεται το χωριό και της ώρας, ενδέχεται η θερμοκρασία να είναι σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Παροχές

Σου θυμίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει για εσένα, αλλά και τους συνοδούς σου, σημαντικές εκπτώσεις τόσο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη μεταφορά σας, όσο και από μια σειρά επιχειρήσεων του νησιού σχετικά με τη διαμονή και τη διατροφή σας.
https://tinosrunningexperience.gr/diamoni/

Για τις παραπάνω προσφορές θα πρέπει να έχεις μαζί σου τις διαπιστεύσεις της διοργάνωσης τις οποίες μπορείς να τις παραλάβεις από την γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 24 Μαϊου 11:00 με 20:00 και το Σάββατο 25 Μαΐου από τις 08:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την εκκλησία της Παναγίας της Τήνου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω, αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του tinosrunningexperience.gr.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει την Παρασκευή 24 Μαϊου 11:00 με 20:00 και το Σάββατο 25 Μαΐου από τις 08:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου, από όπου θα μπορέσεις να παραλάβεις τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης και το αναμνηστικό t-shirt συμμετοχής.

Ο αριθμός συμμετοχής που θα πρέπει να αναζητήσεις είναι:

Αν έχεις δηλώσει το ίδιο email και για άλλους συμμετέχοντες σε παρακαλούμε να τους ενημερώσεις για τις σχετικές οδηγίες και ότι θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από την γραμματεία με το όνομα τους.

Μετάβαση στον χώρο της εκκίνησης

Ημιμαραθώνιος

Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί από το θεατράκι στο χωριό Βώλαξ στις 17:30.

Η διοργάνωση θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων μόνο από τη Χώρα της Τήνου, και τα οποία θα ξεκινήσουν από την παραλία της Τήνου, μπροστά από το ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στις 16:00 και στις 16:20 μ.μ.
Όσοι δρομείς επιθυμούν θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα λεωφορεία έτσι ώστε να μεταφερθούν στον τερματισμό.
Τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να είναι κλεισμένα με ασφαλή τρόπο σε τσάντα ή σακίδιο στο οποίο θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο που θα βρεις στον φάκελο με τον αριθμό σου.

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run

Η εκκίνηση των αγώνων των 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που θα αποτελέσει και τον τερματισμό όλων των αγώνων.

Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων έχουν ως εξής:

Special Run: 16:50
Kids Run 1K: 17:00 – 1η-3η Δημοτικού
Kids Run 1K: 17:10 – 4η-6η Δημοτικού και 1η-3η Γυμνασίου

Fun Run 5K: 17:45
10K Run: 17:45

Σταθμοί τροφοδοσίας

Ημιμαραθώνιος

Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου θα υπάρχουν συνολικά 6 σταθμοί τροφοδοσίας, περίπου ανά 3 χλμ. Όλοι οι σταθμοί θα προσφέρουν νερό, ενώ σε κάθε δεύτερο σταθμό (δηλ. στους σταθμούς στο 6ο, 9o, 12ο και 18,7ο χλμ.) θα υπάρχει και ενεργειακό ποτό. Επιπλέον, ενεργειακό gel θα υπάρχει στον σταθμό που θα βρίσκεται στο 11ο χλμ.

Αγώνας 5 χλμ.

Κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ. θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. όπου θα βρίσκεται και το σημείο αναστροφής.

Αγώνας 10 χλμ.

Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. και στο 7,5 χλμ. όπου θα βρίσκονται και τα σημεία αναστροφής και στο 5 χλμ.

Ασφάλεια

Σε παρακαλούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα σου να κινείσαι πάντα στο δεξιό ρεύμα του δρόμου.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα να απευθυνθείς στον πλησιέστερο σταθμό τροφοδοσίας ή σε κάποιον επόπτη της διαδρομής.

Τερματισμοί –  απονομές

Η τελετή των απονομών θα ξεκινήσει στις 20:30 μ.μ., και θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές σε άνδρες και γυναίκες σε όλους τους αγώνες και οι νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες στον αγώνα του Ημιμαραθώνιου.

Μονοπάτι
Μυρσίνη – Καρυά

Την επόμενη τον αγώνων, Κυριακή 26 Μαΐου, θα δοθεί στους αθλητές και τους συνοδούς τους μία μοναδική ευκαιρία, σε συνεργασία με το Tinos Outdoor Activites, να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό. 
Οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από την παραλία της Τήνου, μπροστά από το ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στις 8:00π.μ.

Σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε στις 25 Μαΐου, να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Avance Tinos Running Experience 2024

Χρήσιμα τηλέφωνα
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αστυνομικό Τμήμα Τήνου: 22830-22100

ΥΓΕΙΑ
Κέντρο Υγείας Τήνου: 22833-60000

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ταξί “ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ”: 22830-22470
Ταξί “ΑΣΤΕΡΑΣ”: 22830-26000
Κ.Τ.Ε.Λ. Τήνου: 22830-22440

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συκάρειος Δρόμος 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
4 βασικά προπονητικά μοντέλα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!
Οι επικρατέστερες επιστημονικές προπονητικοί μέθοδοι
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 15-16 Ιουνίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο