Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2024: Kλείσιμο όλων των εγγραφών

Έκλεισαν οι εγγραφές και στον αγώνα των 5χλμ.

Share

Έκλεισαν και οι εγγραφές για τον αγώνα των 5χλμ. που γίνεται στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας 2024. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου η διοργάνωση είχε ανακοινώσει το κλείσιμο των εγγραφών για τον Μαραθώνιο και τον αγώνα των 10χλμ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.


Μετά τον μαραθώνιο και τα 10χλμ. ΟΠΑΠ ήταν σειρά να κλείσουν οι εγγραφές και και στα 5χλμ. Stoiximan στον φετινό 41ο ΑΜΑ.

Οι λίγες θέσεις, που είχαν απομείνει, συμπληρώθηκαν κι έτσι παραμένει ανοιχτό μόνο το 5αρι του Φοιτητικού αγώνα. Οι δύο αποστάσεις θα γίνουν το απόγευμα του Σαββάτου (9/11) και θα συμμετάσχουν σε αυτές χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Ο φετινός μαραθώνιος αναμένεται να σπάσει νέα ρεκόρ συμμετοχών, αφού θα συγκεντρώσει περίπου 74.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Ελλάδα θα έρθουν για να πάρουν μέρος στο σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, δρομείς από 152 χώρες.

Ο 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου και την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και τα 10χλμ. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα τρέξουν οι δρομείς των 5χλμ. και του φοιτητικού αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέος χώρος για το IRONMAN® 70.3® Greece 2024
Η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση πηγαίνει Μαραθώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο