2ο AXIOS RUNNING FESTIVAL: Όλες οι πληροφορίες

Ο Δήμος Χαλκηδόνος υποδέχεται τους δρομείς στη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού!

Share
AXIOS-RUNNING-FESTIVAL

Η διοργάνωση του αγώνα: 2ο AXIOS RUNNING FESTIVAL ενημερώνει τους συμμετέχοντες για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

2ο AXIOS RUNNING FESTIVAL: Όλες οι πληροφορίες

Σημαντική προσέλευση δρομέων, που θα ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις περσινές συμμετοχές, αναμένεται να έχει το 2ο Axios Running Festival που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου από τον Δήμο Χαλκηδόνος.

Παρά την παρέλευση της επίσημης προθεσμίας εγγραφών, παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχές στη διοργάνωση. Ανταποκρινόμενη στην επιθυμία αυτή, η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει περιορισμένο αριθμό νέων εγγραφών, καλώντας τους δρομείς να προσέλθουν το Σάββατο 18 Μαΐου (ώρα 11:00 – 19:00) στο Δημαρχείο Κουφαλίων για εγγραφή και παραλαβή του εξοπλισμού τους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

1. AXIOS GOLD HALFMARATHON: Είναι ο αγώνας των 21χλμ. με αφετηρία το Δημαρχείο Κουφαλίων και ώρα εκκίνησης 08:30.

2. AXIOS RUN: Είναι αγώνας δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος, απόστασης 10χλμ. με αφετηρία το Πρόχωμα και εκκίνηση στις 09:00.

3. AXIOS HISTORIC ROUTE: Είναι αγώνας δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος απόστασης 5χλμ. με αφετηρία τον Μακεδονικό Τάφο Αγ. Αθανασίου και εκκίνηση στις 10:30.

4. AXIOS SOCIAL FAMILY MILE: Είναι οικογενειακός αγώνας Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος ενός Μιλίου, με εκκίνηση από το Δ.Α.Κ. Γεφύρας στις 12:00.

Η διοργάνωση διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου World Athletics.

Όλοι οι δρόμοι του αγωνιστικού προγράμματος έχουν τερματισμό στο Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων (ΤΟΨΙΝ), το οποίο για μια ακόμη φορά θα φιλοξενήσει προς ξενάγηση όσους θα ήθελαν να το επισκεφθούν. Ειδικά για την ημέρα του αγώνα το Μουσείο ανοίγει την πύλη του στις 09:00, ενώ την ξενάγηση θα έχει υπό την εποπτεία της η υπολοχαγός Κατερίνα Σερέτη, η οποία παράλληλα είναι η Διευθύντρια του Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων.

Μεταξύ των 18 χωριών που ανήκουν στον Δήμο Χαλκηδόνος υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση που αφορά το αγωνιστικό, το πολιτιστικό, αλλά και το εθελοντικό κομμάτι. Σωματεία, πολιτιστικοί φορείς, αλλά και σύλλογοι ανεξαρτήτως αθλήματος έχουν δηλώσει συμμετοχή για ένα γεγονός που φέτος θα ξεπεράσει σε όλα τα επίπεδα την περσινή διοργάνωση.

To 2o Axios Running Festival διοργανώνεται από τον Δήμο Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Βαθυλάκκου «ο Ήφαιστος», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://axiosrunningfestival.org/

AXIOS-RUNNING-FESTIVAL
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tρέξε στον 41ο ΑΜΑ με την ομάδα του περιοδικού δρόμου «σχεδία»
Ομαδική εγγραφή στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας
Run Greece 2024 - Τρίκαλα: Οδηγίες
Το πρόγραμμα και οι τεχνικές οδηγίες των αγώνων
PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024
Οι νικητές και τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο