Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η TRIMAN 2024

Φωτογραφίες και άλλα από τον φετινό αγώνα

Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση TRIMAN 2024 το περασμένο Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου 2024.

Δείτε τα αποτελέσματα

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

Η Triman 2024 σηματοδοτεί εκτόξευση συμμετοχών!

Με εντυπωσιακή άνοδο 54% στις συμμετοχές, ο ατομικός αγώνας TRIFAST της τριαθλητικής διοργάνωσης Triman 2024 αναδείχθηκε ως ο απόλυτος αστέρας της φετινής διοργάνωσης. 

Αύξηση συμμετοχών σε όλους τους αγώνες:

20% αύξηση στις συμμετοχές του τριάθλου

54% αύξηση στις συμμετοχές στον ατομικό αγώνα TRIFAST

33% αύξηση στις συμμετοχές στον ομαδικό αγώνα TRIFAST

Η άνοδος στις συμμετοχές αποτελεί τεκμήριο της αυξανόμενης δημοτικότητας της TRIMAN καθώς και της άψογης διοργάνωσης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές, τους χορηγούς, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Διακρίθηκαν ενώπιον άλλον:

1ος TRIMAN ανδρών Trakic Strahinja: 03:40:36

2ος TRIMAN ανδρών Woodgate Louis: 03:41:47

3ος TRIMAN ανδρών Λέκκος Δημήτριος 03:59:46

1η TRIMAN γυναικών Τσουρουκτζή Αναστασία: 04:27:43

2η TRIMAN γυναικών Μαχαιριώτου Κάρμεν: 04:39:18

3η TRIMAN γυναικών Ντέλλα Αικατερίνη Αναστασία: 04:51:38

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων στο my.esportevents.gr και ολόκληρη την αναμετάδωση στο livecoverage.gr. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση βράβευσε τους αθλητές με χρηματικά έπαθλα ύψους 6000€.

Δήλωση από τον διοργανωτή Ιορδάνη Παπαδόπουλου:

Στην Triman, η δέσμευση μας για ίση μεταχείριση όλων των αθλητών είναι αδιαπραγμάτευτη. Ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία, την εμπειρία ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό χαρακτηριστικό, όλοι ο συμμετέχοντες και συμμετέχουσες αντιμετωπίζονται και αγωνίζονται με σεβασμό. 

Πιστεύουμε στο αθλητικό πνεύμα και στην αξία του υγιούς συναγωνισμού. Προωθούμε ένα περιβάλλον όπου οι αθλητές νιώθουν ασφαλείς και αλληλοενθαρρύνονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. 

Η διοργάνωση Triman βασίζεται σε αυστηρά ηθικά πρότυπα. Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι κανόνες τηρούνται με ακρίβεια και ότι η διεξαγωγή του αγώνα γίνεται με διαφάνεια και ακεραιότητα.

Σχετικά με την Triman:

Η Triman είναι μία ετήσια διοργάνωση τριάθλου που λαμβάνει χώρα στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου διαφορετικών αποστάσεων, αγώνες κολύμβησης και νυχτερινό αγώνα τρεξίματος.

Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γεώργιο, την Π.Ε. Πιερίας (ΠΚΜ) και την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαυρίδου Σοφία για την αμέριστη υποστήριξη, τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης Πιερίας (ΠΟΤΑΠ) και τον πρόεδρο Γιώργο Καραλή, τον Δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο Ιωάννη Ντούμο, το Επιμελητήριο Πιερίας και τον πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου, την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και τον Διευθυντή Γιώργο Κουκουσέλα, τον Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Η φετινή διοργάνωση διεξήχθει υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας (ΠΚΜ) και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης Πιερίας (ΠΟΤΑΠ) και την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Eυχαριστούμε την αμέριστη υποστήριξη των χορηγών μας, Orca Lounge, Danai Hotel & Spa ****, Βίκος, Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ, Fylliana, Patsios Hellas Multi Trans, Top Cycles, Saucony Greece, CarbonFix, Powerbar, Ok Markets και Dole καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, SwimBikeRun.grLiveCoverage.gr, και Ολύμπιο Βήμα.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξαν όλους τους μήνες προετοιμασίας της διοργάνωσης, κ. Παπαδόπουλο Βαγγέλη διευθυντή του αγώνα, κ. Μελιάδη Παναγιώτη υπεύθυνο επικοινωνίας και marketing, κ. Μαρκίδη Δημήτριο υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων αλλά και όλους τους εθελοντές που βοηθάνε στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΑ Παρίσι 2024: Οι αγώνες του 50/50
Η πρώτη διοργάνωση με ίση συμμετοχή ανδρών-γυναικών
ΙRONMAN® 70.3® Greece 2024: Όλα τα νέα
Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές
Μάγεψε η Hodgkinson στο Diamond League του Λονδίνου
Δείτε τι έγινε στο Diamond League του Λονδίνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο