Ανοπαία Ατραπός 2024: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα

Οι νικητές και τα αποτελέσματα

Share

Η διοργάνωση του αγώνα: Ανοπαία Ατραπός 2024, μας ενημερώνει για όλα όσα έγιναν στον αγώνα, τους νικητές και τα αποτελέσματα.

Ανοπαία Ατραπός 2024 – Μεταγωνιστικό δελτίο

Η διοργάνωση του 13ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Άνοπαία-Ατραπός’ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν για μια ακόμη φορά μαζική, συλλέγοντας το 2ο κομμάτι της τριπλέτας των μεταλλίων του αγώνα.

Οι αθλητές καθώς και οι εθελοντές απόλαυσαν το ιστορικό μονοπάτι του Εφιάλτη αφού τελικά ο καιρός στάθηκε σύμμαχός τους. Στη φετινή χρονιά σημαντική καινοτομία αποτέλεσε η απευθείας μετάδοση με livestreaming σε διάφορα σημεία του αγώνα. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την στήριξη του Εργαστηρίου Κλινικής Φυσιολογίας της Άσκησης και Αποκατάστασης και την επίβλεψη της Καθηγήτριας Καπρέλη Ελένη, συνέβαλαν τα μέγιστα στην αποκατάσταση των αθλητών μετά τον τερματισμό τους.

Οι μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν στην κατηγορία των ανδρών ο Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας / Saucony Greece) και στην κατηγορία των γυναικών η Δήμητρα Σταθοπούλου (L-Crew).

Οι νικητές

  1. Δήμητρα Σταθοπούλου (L-Crew) – 1:41:25
  2. Ανθή Κελλάρη (All Terrain Runners) – 1:45:23
  3. Νικολέτα Τζίνου (ΣΧΟΠ Θήβας) – 1:47:48
  1. Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας / Saucony Greece) – 1:09:28
  2. Γεώργιος Νατσιόπουλος (Mountain Training Solutions) – 1:11:20
  3. Νίκος Δήμτσας (All Terrain Runners) – 1:18:08

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εθελοντές που με προθυμία και υπομονή δούλεψαν για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το μεγάλο αυτό γεγονός.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tommy Hughes: 64 και συνεχίζει να τρέχει γρήγορα...
Δείτε τι έκανε στον Μαραθώνιο του Μπέλφαστ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η TRIMAN 2024
Φωτογραφίες και άλλα από τον φετινό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο