Βάλε τέλος στο μυϊκό πόνο με τα φυσικά προϊόντα της Pharmasept

Άμεση ανακούφιση με τη δύναμη του πάγου, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία

Share

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας συνοδεύονται με σωματική κούραση και καταπόνηση, που επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο από την κακή στάση του σώματος, την ελλιπή αποθεραπεία μετά την άθληση, μέχρι και την πλήρη απουσία σωματικής άσκησης. Αυτές οι συνθήκες δημιουργούν συχνά ενοχλήσεις και πόνους σε μύες και αρθρώσεις που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά μας.

Βάλε τέλος στο μυϊκό πόνο
με τα φυσικά προϊόντα της Pharmasept

Για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα έχουμε σύμμαχό μας τα προϊόντα της σειράς Aid από τη Pharmasept. Μια σειρά που δημιουργήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Pharmasept, σε συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς και φυσιοθεραπευτές και η οποία αντιμετωπίζει τους μυϊκούς πόνους με φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και αναλγητικά βότανα, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία!

Cryo Power Gel – Ο καθημερινός σου σύμμαχος στην άσκηση

PHARMASEPT-AID-CRYO-POWER-GEL

Αν η γυμναστική και το τρέξιμο είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να έχεις μαζί σου το Cryo Power Gel. Το Cryo Power Gel είναι ένα ψυκτικό gel με εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία, που ανακουφίζει τους καταπονημένους μύες μετά την προπόνηση.

Η μοναδική του σύνθεση από εκχυλίσματα Αρπαγόφυτου, Άρνικας και Ilex, με τονωτικές ιδιότητες, χαρίζει άμεση καταπραϋντική δράση και αίσθηση ανακούφισης, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Παράλληλα, η Μενθόλη προσφέρει την αίσθηση του πάγου στους καταπονημένους μύες, ενώ ο ψυκτικός παράγοντας Cova Fresh επιταχύνει την ψύξη και παρατείνει τη διάρκειά της στην πάσχουσα περιοχή, για ταχύτερη αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών. Στο σημείο που εφαρμόζεται προσφέρει επιταχυνόμενη ψύξη για αίσθηση ανακούφισης από 3 έως 4 ώρες. Το Cryo Power Gel απορροφάται άμεσα και δε λεκιάζει, καθώς δεν περιέχει χρωστικές, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες και ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Σειρά Aid – Ολοκληρωμένη φροντίδα από τη Pharmasept

Οι μυϊκοί πόνοι είναι μέσα στην καθημερινότητά μας, είτε αθλούμαστε είτε η δουλειά μας έχει σωματική κόπωση. Παρόλα αυτά, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό και πάνω από όλα φυσικό τρόπο, με τα προϊόντα της σειράς Aid της Pharmasept, που περιλαμβάνει προϊόντα για κάθε μυϊκό πόνο.

Εκτός από τα προϊόντα που αναφέραμε, περιλαμβάνει και spray κρυοθεραπείας Freezing Power Spray, θερμαντικό gel Hot Power Gel, λάδι για μασάζ Massage Oil, και έμπλαστρα Relief Patch και Relief Hot Patch.

Λίγα λόγια για τη PHARMASEPT:

Η PHARMASEPT δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, που διατίθενται στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι μεγάλοι τελικοί, ώρες και ημέρες
Το αναλυτικό πρόγραμμα των μεγάλων τελικών
8th Kallithea Night Run
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο