O ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου

Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των μελών του στη Ρόδο

Share
telmissos-rhodes-marathon-2024

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος μας ενημερώνει για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις των μελών του στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου. Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Ένας Μαραθώνιος για όλους!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ως πρεσβευτής του Μαραθώνα και του Μαραθωνίου Δρόμου ήταν παρών στον καταπληκτικό και ξεχωριστό Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου!Rhodes Marathon!

Στο σμαραγδένιο νησί, όπως όλοι μας το αποκαλούμε, στην πανέμορφη  και φιλόξενη Ρόδο ζήσαμε ιδιαίτερες στιγμές από όλες τις απόψεις: της διοργάνωσης, της φιλοξενίας, του εθελοντισμού, της ξεχωριστής υποδοχής που κάθε φορά μας επιφυλάσσουν!
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου δεν έχει να ζηλέψει  τίποτα από άλλους Μαραθωνίους ακόμα και του εξωτερικού! Μας προσφέρει μια πανέμορφη παραθαλάσσια διαδρομή για όλα τα αγωνίσματα ανάμεσα στα καταπληκτικά αξιοθέατα του νησιού.

Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ συμμετείχε στον Μαραθώνιο με τον αντιπρόεδρο του Φίλιππο Τσαπατώρη, που τερμάτισε σε  4:02:36 και τον Πέτρο Καψάλη που τερμάτισε σε 5:05:01.
Στον ημιμαραθώνιο τερμάτισαν ο πρόεδρος Βλάσης Καραβασίλης σε 1:37:40, ο Νικόλαος Ελευθερίου σε 1:46:46, ο Ιωάννης Μόσχος σε 47:09, η Ελένη Περώνη σε 1:54:44, το μέλος του ΔΣ Χάρης Γκανάτσιος σε 2:04:40, η Χριστίνα Κλεφτάκη σε 2:35:09 και η Σοφία Αρσενοπούλου σε 3:23:04.

Στα 10 χλμ τερμάτισε ο Απόστολος Καλαντζής σε 00:46:08.

Στα 5 χλμ τερμάτισαν ο Σπύρος Αποστόλου σε 00:23:52, η Ειρήνη Κυρλή σε 00:25:39, ο Νικόλαος Τσαρούχας σε 00:32:47,  η Σταματία Καλογιάννη σε 00:38:17, η Ολυμπία Κυρλή σε 00:50:59, η Ιωσηφίνα Αβραμίδου σε 00:53:23, η Σταματία Φώτα σε 53:54 και η Μαρίλια Παπακυριακού σε 00:55:59.

Στο Δυναμικό βάδην συμμετείχαν το μέλος του ΔΣ Δήμητρα Κούνα, η Ισιδώρα Κούνα, η Ελεάνα Ξυπόλυτου και η Σοφία Τσάμη.

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και για φέτος είχαμε την τιμή στην αποστολή μας να εκπροσωπεί τον ιστορικό μας Δήμο Μαραθώνος ο επίτιμος δημότης Ρόδου ο αγαπητός μας αντιδήμαρχος υπεύθυνος του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου Βαγγέλης Κυπαρίσσης, και εκ μέρους του Δήμου μας ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αναστάσιος Χρυσίνας.

Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ κάθε χρόνο είναι επίσημα προσκεκλημενος με εκπρόσωπο τον Βλάση Καραβασίλη – ο οποίος παρέστη και στο άναμμα της Μαραθώνιας Φλόγας- και ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου από την πρώτη διοργάνωση.

Στην πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής την αγαπητή σε όλους Μαριέτα Παπαβασιλείου προσεφέρθην το τιμητικό σύμβολο του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ κατά τη διάρκεια της τελετή της Μαραθώνιας Φλόγας σε μια πολύ όμορφη τελετή στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Ρόδου.

Η Μαραθώνια Φλόγα μετέβη για δεύτερη φορά στη Ρόδο με αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Μαραθώνος.

Ως σύλλογος Μαραθωνοδρόμων του ιστορικού Δήμου Μαραθώνος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά τη διοργάνωση του RHODES MARATHON για άλλη μια φορά για την σπουδαία φιλοξενία και τις τιμές που μας κάνετε, καθώς και για την εκτίμηση που τρέφετε για το σύλλογό μας.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους δρομείς μας για τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα. Περάσαμε πολύ όμορφες ημέρες στο νησί των Ιπποτών!
Ανανεώνουμε λοιπόν τη συνάντησή μας στον επόμενο Μαραθώνιο της Ρόδου το 2025 στο πανέμορφο και φιλόξενο νησί της Ρόδου!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στο: https://www.telmissos.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο