Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη

Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους

Share

Ο σύλλγος ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» μας ενημερώνει για τις συμμετοχές και τις επιδόσεις των μελών του στη Θεσσαλονίκη και τη Βιέννη.


Στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αλλά και στον Μαραθώνιο της Βιέννης συμμετείχαν οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.Α.Χ.) «Φειδιππίδης» την Κυριακή 21/4, κλείνοντας το αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου για το Α’ τετράμηνο του 2024.

Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» έδωσε το παρόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Βορείου Ελλάδας, στην οποία φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 17.000 δρομείς, από 71 χώρες και 5 ηπείρους, ενώ ο καλός καιρός που επικρατούσε το πρωϊνό της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη βοήθησε ώστε οι περισσότεροι δρομείς του Συλλόγου να επιτύχουν ατομικά ρεκόρ στους αγώνες που συμμετείχαν.

Στον αγώνα των 42.195, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερμάτισε στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, όλοι οι Μαραθωνοδρόμοι του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» τερμάτισαν υγιείς, με την ακόλουθη σειρά: Ζουμπάκης Νικόλαος (03:06:26 – ατομικό ρεκόρ), Λέκκα Ζωή (03:54:31 – 6η ηλικιακής με ατομικό ρεκόρ κι επίδοση που την κατατάσσει στη λίστα με τις καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους για το 2024), Ασημακόπουλος Αθανάσιος (04:01:38 – ατομικό ρεκόρ) και Μπιθέλης Βασίλειος (04:41:28) ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο του Μαραθώνιο.

Στην εκκίνηση του Μαραθώνιου στην Πέλλα

Στον αγώνα δρόμου των 10χλμ. που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν οι: Vidor Zsolt, που με χρόνο 36:37 κατέκτησε την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία, Μητρούλιας Παναγιώτης (41:05), Πλέγα Κωνσταντίνα (54:11 – ατομικό ρεκόρ), Ζαμπάρας Παναγιώτης (54:13 – ατομικό ρεκόρ), Γριντέλας Ανδρέας (55:17) και Μπαλάσκα Κατερίνα (01:15:28).

Συμμετέχοντες στον αγώνα των 10χλμ.

Η Κατερίνα Μπαλάσκα συμμετείχε το μεσημέρι της Κυριακής και στον αγώνα των 5χλμ, ολοκληρώνοντας την παρουσία των δρομέων του Συλλόγου στην συμπρωτεύουσα.

Μέλη του συλλόγου και στο εξωτερικό

Εκτός από τους αγώνες του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης, η Κατερίνα Πρισακάρου (03:14:55) και ο Ιωάννης Μούκας (03:36:46) ήταν ανάμεσα στους 6000 συνολικά και 136 Έλληνες Μαραθωνοδρόμους που συμμετείχαν την Κυριακή 21/4 στον Μαραθώνιο της Βιέννης, τερματίζοντας έναν ακόμα Μαραθώνιο σε διάστημα 5 μηνών μετά το Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» εύχεται ταχεία αποκατάσταση στους Μαραθωνοδρόμους του Συλλόγου που συμμετείχαν στους εαρινούς Μαραθωνίους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συγχαίρει όλους τους δρομείς για τη μαζική συμμετοχή τους στους αγώνες που συμμετείχε ο «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» το Α’ τετράμηνο του 2024..

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον, οι ομαδικές εγγραφές του Συλλόγου για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για το ετήσιο μεγάλο δρομικό ραντεβού του Νοεμβρίου!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο London Marathon!
Δείτε πόσες χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο