H Helen Obiri μας παρουσίασε το… μέλλον της Οn στην Βοστόνη

Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon

Share

Την περασμένη εβδομάδα η Hellen Obiri θριάμβευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Boston Marathon επικρατώντας με 2:22:37, παρά το γεγονός ότι πριν από την εκκίνηση είχε την… 17η επίδοση ανάμεσα στις συμμετέχουσες!

Ωστόσο, μετά τον αγώνα αρκετή συζήτηση έγινε για τα παπούτσια που φορούσε η Κενυάτισσα στην Βοστόνη!

Η Obiri χορηγείται από τη γνωστή εταιρεία Οn και έτρεξε με ένα πρωτότυπο μοντέλο της έκδοσης Cloudboom Strike. Οι ελίτ δρομείς έχουν τη δυνατότητα να φορούν τέτοια μοντέλα από τις εταιρείες που τους/τις χορηγούν σε μεγάλους αγώνες εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Το μοντέλο αυτό έκλεψε τις εντυπώσεις και τράβηξε τα βλέμματα και λόγω της ξεχωριστής όσο και Minimal αισθητικής του. Δεν είχε κορδόνια, ήταν εξαιρετικά απλό στην εξωτερική κατασκευή και θύμιζε “κάλτσα” που από κάτω, όμως, διαθέτει μία παχιά σόλα από την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η εταιρεία, Helion ΗyperFoam.

Προφανώς και εντός της σόλας υπήρχε έλασμα από ανθρακόνημα ώστε να δίνει την απαραίτητη ώθηση.

Σύμφωνα με την ίδια την Οn, το εν λόγω μοντέλο θα βγει στην αγορά το επόμενο διάστημα και δοκιμάζεται από τους κορυφαίους αθλητές της, αποδίδοντας, αν κρίνουμε από την εμφάνιση της Obiri, εξαιρετικά ικανοποιητικά. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πήραν το πράσινο φως από την World Athletics για τη χρήση του και επίσημα.

Για την ώρα δεν είναι γνωστή η τιμή του, ούτε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, ωστόσο, έχει ήδη ανοίξει την όρεξη σε πολλούς και πολλές δρομείς…

Πάρτε μία γεύση…

On-Cloudboom-Strike
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσμτα του αγώνα
Γρήγοροι οι νικητές στο Αμβούργο, 2:30 ο Νικολακέας + Οι Έλληνες
Δείτε τις επιδόσεις στον γερμανικό Μαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο