Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες

Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες

Share
2ο RACE FOR AUTISM

Η διοργάνωση του Race For Autism Gr 2024 δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής τους και τη διεξαγωγή του αγώνα.

Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες

Αγαπητοί δρομείς,

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, τον Απρίλιο του 2023, το RaceForAutismGr επανέρχεται φέτος ακόμα πιο δυναμικά, καθώς έγινε sold out με 1.500 συμμετοχές, την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Δήμο Βάρης  Βούλας Βουλιαγμένης, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενημέρωση για τον αυτισμό που γιορτάζεται παγκοσμίως στις 2 Απριλίου.

Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η MyRace.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΑΜΚΕ RaceForAutismGr

Ακολουθούν περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Χώρος εκκίνησης-τερματισμού: Παραλία Καβουρίου, Βουλιαγμένη
Ώρα εκκίνησης αγώνα 5 χλμ.: 09:30

Οδηγίες Συμμετοχής
Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Race For Autism Gr 2024 θα θέλαμε να  σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας, το Σάββατο 30 Μαρτίου 11:00-16:00 στην αίθουσα «Ιωνία» – Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα (παραπλεύρως Δημαρχείου).

Η γραμματεία για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, θα λειτουργήσει και την Κυριακή 31 Μαρτίου στο σημείο της εκκίνησης από τις 07:30 μέχρι τις 8:30 αυστηρά.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

  • Το e-mail με τον αριθμό συμμετοχής
  • Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής για άλλο συμμετέχοντα θα γίνεται με την επίδειξή του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής (είτε έντυπη είτε ηλεκτρονική μορφή) καθώς και με την ταυτότητα του (είτε έντυπη είτε ηλεκτρονική μορφή).

Ο αριθμός συμμετοχής που θα αναζητήσετε από τη γραμματεία του αγώνα έχει σταλεί στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Παρακαλούμε να ελέγξετε τα στοιχεία που έχετε δηλώσει.

Σε περίπτωση που κάποιο από αυτά είναι λανθασμένο σας παρακαλούμε να το δηλώσετε κατά την παραλαβή του πακέτου σας στην γραμματεία.
Αν έχετε δηλώσει και άλλα άτομα με το ίδιο email, ενημερώστε τους για τη διαδικασία και αναζητήστε τα πακέτα συμμετοχής τους στη γραμματεία με το ονοματεπώνυμό τους. 


Στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού θα λειτουργήσει γκαρνταρόμπα από τις 08:30 π.μ., για τηνφύλαξη προσωπικών αντικειμένων (μην ξεχάσετε να κολλήσετε τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε στον φάκελο σας πάνω στην τσάντα σας).

Η εκκίνηση του αγώνα των 5χλμ.  θα δοθεί στις 09:30 π.μ.

Περιγραφή της διαδρομής – Χάρτης διαδρομής 5 χλμ.

Εκκίνηση στην Παραλία Καβουρίου (στο ύψος της Τρύπιας Βάρκας). Συνέχεια στην Λεωφ. Καβουρίου και στροφή δεξιά στην οδό Λητούς, στροφή αριστερά στην οδό Πρωτέως, στροφή αριστερά στην οδό Ζεφύρου και συνέχεια στην οδό Δημ. Λαμπράκη (στο αριστερό ρεύμα, ανάποδα από την ροή κυκλοφορίας). Συνέχεια στην οδό Ηλίου και Ακτής. Στροφή δεξιά στην Λεωφ. Κων. Καραμανλή και Αθήνας. Στη συνέχεια στροφή δεξιά στην οδό Κρόνου, στροφή αριστερά στην οδό Δημ. Λαμπράκη και στροφή δεξιά Λεωφ. Καβουρίου.  

race-for-autism-xartis
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο