Ποια είναι η “χειρότερη” προπόνηση των δρομέων;

Eσείς τι ψηφίσατε;

Share

Κακά τα ψέμματα, όλοι έχουμε ένα είδος προπόνησης που δεν μας πολυαρέσει ή έστω μας αρέσει λιγότερο από τα υπόλοιπα.

Σε αυτό το μήκος κύματος, λοιπόν, και με διάθεση να εντοπίσουμε τις λιγότερο αγαπημένες προπονήσεις, το τελευταίο μας poll στην αρχική σελίδα του runnermagazine.gr προσπάθησε να προσδιορίσει ποιο είδος είναι αυτό, για τους περισσότερους, τουλάχιστον, δρομείς.

Tα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά μοιρασμένα, και πολλές απαντήσεις έλαβαν ένα σχετικά μικρό ποσοστό.

Η πλειοψηφία των αναγνωστών μας φαίνεται πως δεν προτιμούν τις διαλειμματικές προπονήσεις με μεγάλα κομμάτια καθώς το 28% των συμμετεχόντων ψήφισε αυτές ως τη χειρότερη τους προπόνηση, ποσοστό που ήταν και το μεγαλύτερο με διαφορά στην ψηφοφορία.

Αρκετά πιο πίσω ήταν η αρκετά κολακευτική απάντηση “Καμία, μου αρέσουν όλες”, υποδηλώνοντας πως το 15% των συμμετεχόντων αγαπούν εξίσου όλων των ειδών τις προπονήσεις.

Τα Long Run είναι η πιο… μισητή μόλις για το 13% των δρομέων (η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε μεγαλύτερο ποσοστό), ενώ οι διαλειμματικές με μικρά κομμάτια δεν πολυαρέσουν μόλις στο 8% των δρομέων, όπως και τα Tempo Run (8%), ενώ με μικρά ποσοστά ακολουθούν οι προπονήσεις ενδυνάμωσης (5%), τα Fartlek (4%) και τα ελεύθερα συνεχόμενα (4%).

Yπήρξε ακόμα, ένα 6% που δεν φαίνεται να τρελαίνεται για τρέξιμο καθώς ψήφισε την επιλογή “Όλες”, δηλαδή, πωςόλες οι προπονήσεις με τρέξιμο ή ενδυνάμωση είναι οι χειρότερες. Υπάρχουν κι αυτοί…

Συνολικά στη συγκεκριμένη ψηφοφορία έλαβαν μέρος 343 επισκέπτες του runnermagazine.gr

Πάρε μέρος στο νέο poll του runnermagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο