ΣΔΥ Αθήνας: Συγχαρητήριο μήνυμα

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες του 12ου Ημιμαραθώνιου Αθήνας

Share
ΣΔΥΑ - Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας - νέο λογότυπο

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) δίνει τα συγχαρητήριά του στους συμμετέχοντες του 12ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας.


ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ

Δυο μέρες μετά τον τερματισμό του 12ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2024  πέρασε από τα γραφεία μας ο Θοδωρής. Το χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπό του, εντύπωση προκαλούσε όμως η αμήχανη σχεδόν στάση του, ήθελε ντροπαλά να δείξει τον ενθουσιασμό του, τον ενθουσιασμό του για κάτι που ούτε το είχε φανταστεί μέχρι σήμερα. Η συγκίνηση της χαράς ήταν ζωγραφισμένη στις κινήσεις των χεριών του, με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και της είπα θα τερματίσω. Ξέρετε την μάνα μου είπε για να δικαιολογήσει τη δική του αγωνία. Η φωνή της μάνας του έδωσε δύναμη.  Και τερμάτισε

Δεν το φανταζόμουνα ποτέ, δεν έχω νοιώσει τέτοιο συναίσθημα άλλη φορά, στο σύγχρονο μέσο επικοινωνίας το κινητό,  έδειξε τις διάφορες φάσεις των προσπαθειών του μέχρι τον τερματισμό.

Τι πρέπει να κάνω για ετοιμαστώ για τον Μαραθώνιο, θέλω να ζήσω και άλλες  στιγμές σαν αυτή, τι χρειάζομαι ρώτησε. Στη σύντομη συνάντησή μας ειπώθηκαν αρκετά, θα ακολουθήσουν και άλλα. Ο Θοδωρής έφυγε,  όμως, μέσα στο γραφείο η αέναη αύρα του μηνύματος  ‘Αθλητισμός για Όλους’ γέμιζε τον ιστορικό χώρο.

Πράγματι έχει γίνει δουλειά και συνεχίζει να γίνεται.  Η προσωπική εμπειρία του κάθε Δρομέα μέσα από το αποτέλεσμα των προσπαθειών του και η συγκίνηση καθώς πατάει το νήμα τερματισμού είναι για Εμάς μέσα στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας η καλύτερη ανταμοιβή. Το Χειροκρότημά μας αντανακλά τη χαρά της δικής μας  συμμετοχής  στον τερματισμό τους.

Συγχαίρουμε ΟΛΑ τα Μέλη μας που συμμετείχαν στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και τερμάτισαν τον αγώνα  τους, τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχημένους τερματισμούς σε κάθε αγωνιστική τους συμμετοχή.

Στα γραφεία μας υπάρχει η κατάσταση των Όλων των  Δρομέων Μελών μας με σειρά τερματισμού στην γενική κατάταξη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο