Νέο RUNNER Magazine 141: Το κίνητρο που χρειάζεσαι!

Το ιδανικό ξεκίνημα για την άνοιξη!

Share
R141-promo

Το νέο RUNNER Magazine 141 έρχεται με ανοιξιάτικη διάθεση για να κάνει το τρέξιμο μας ακόμα καλύτερο!

Με πολλά θέματα και πλούσια ύλη για κάθε δρομέα θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι όποιος κι αν είναι ο στόχος σου!

Θα το βρεις στην Ergo Athens Half Marathon Expo στο περίπτερο του RUNNER Magazine νο. 22Β, στο shop μας και στα σημεία πώλησης και τα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Βρες την αξία της επίδοσής σου!

Και ξεκινάμε με το Προπονητικό για ψαγμένους δρομείς! Σε αυτό το θέμα παρουσιάζουμε τους Age Grading Tables, τους πίνακες δηλαδή που αξιολογούν τις επιδόσεις στον Ημιμαραθώνιο για κάθε ηλικία και, ουσιαστικά, δηλώνουν τη βαρύτητα κάθε επίδοσης!

Βασισμένοι στον Age Grading Factor θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις σε σε ποια επίδοση αντιστοιχεί ο χρόνος που έχεις πετύχει ή θα πετύχεις στον Ημιμαραθώνιο αν είσαι πάνω από 40 ετών, σε αντίστοιχες επιδόσεις των νεότερων κατηγοριών (20-35).

R141_proponisi

40 δρομικά μοντέλα σε περιμένουν

Και μιλώντας για κίνητρα, τι καλύτερο από ένα νέο δρομικό ζευγάρι παπούτσια; Στον οδηγό αγοράς που θα βρεις στο νέο τεύχος σου παρουσιάζουμε 40 κορυφαία μοντέλα για τις καθημερινές προπονήσεις, τις δυνατές προπονήσεις και τους αγώνες, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο βουνό για να διαλέξεις το επόμενο σου ζευγάρι!

Σε κάθε ένα θα δεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τιμή, βάρος, drop, ύψος σόλας, αλλά και τις τεχνολογίες και τα υλικά του.

R141_odigos-agoras

Ύπνος για καλύτερη απόδοση

Στο ειδικό αφιέρωμα RUNNER’S HEALTH οι ειδικοί μας προτείνουν πώς να βελτιώσουμε τον ύπνο μας, αφού πρώτα μας εξηγήσουν πόσο σημαντικός είναι για την υγεία και την απόδοσή μας!

Συνδυαστικά με το θέμα της διατροφής της Ειρήνης Μπαμπαρούτση, θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις τον ύπνο σου και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου!

R141_Runner-s-Health

Φτιάξε φυσική κατάσταση!

Είτε είσαι συστηματικός δρομέας, είτε ασχολείσαι και με άλλα σπορ, είτε απλά θέλεις μία καλή φυσική κατάσταση, αυτό το θέμα είναι για σένα!

Το προπονητικό θέμα των Polias Runners ουσιαστικά παρουσιάζει 6 διαφορετικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης και 3 διαφορετικά προγράμματα ανάλογα με το στόχο σου για να γίνεις πιο δυνατός/ή, πιο γρήγορος/η, αλλά και να βελτιώσεις κι άλλες παραμέτρους της απόδοσης και της φυσικής κατάστασης, όπως η ταχυδύναμη, η έκρηξη, η ευκινησία κ.ά.!

R141_proponisi-polias-runners

Τελικά και στο σώμα όλα… συνδέονται!

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ξεχωριστό ιατρικής φύσης θέμα από τον φυσικοθεραπευτή μας Κωνσταντίνο Κουλίδη.

Στις σελίδες του θα καταλάβεις γιατί και πώς το κάθε τι στο σώμα μας συνδέεται, θα πάρεις εξηγήσεις για το πώς μία απλή ενόχληση μπορεί να προκαλέσει έναν τραυματισμό και, φυσικά, για το πώς θα προλάβεις κάτι τέτοιο!

R141_Iatriko

Το κίνητρο για τους νέους

Δεν θα μπορούσε να λείπει το ειδικό θέμα για τους επίδοξους ή νέους δρομείς όπου πολύ απλά, αλλά και αναλυτικά, τους βοηθάμε να μπουν στον… μαγικό κόσμο των ειδικών προπονήσεων. Αν είσαι και αυτή σε αυτή την κατηγορία θα μάθεις πότε και πώς να τις εκτελέσεις για να τις ευχαριστηθείς, να απολαύσεις τα μέγιστα οφέλη και να μη ρισκάρεις τίποτα!

R141_neoi-dromeis

Και φυσικά… αποκατάσταση!

Κι, όμως, η ξεκούραση και η αποκατάσταση μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο αλλά και λόγο για να βελτιωθείς! Ο Κ.Φ.Α και Ορθοσωμικής Γυμναστικής Γιώργος Ρούσσος μας εξηγεί πότε και πώς να χρησιμοποιούμε την αποκατάσταση για να γίνουμε πιο γρήγοροι και καλύτεροι!

R141_apokatastasi

Κι ακόμα!

Δεν λείπουν φυσικά όλα τα τελευταία και σημαντικά νέα από τη δρομική αγορά και την αγωνιστική δράση, το αγωνιστικό καλεντάρι με τους αγώνες στην Ελλάδα για τους επόμενους μήνες, η στήλη έμπνευσης και δρομικής ταύτισης της Χριστίνας Φωτεινοπούλου, τα τεστ πέντε ολοκαίνουριων running μοντέλων, αλλά και ένα τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Kelvin Kiptum που έφυγε νωρίς…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε Βιέννη και Θεσσαλονίκη
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο