Το νέο RUNNER Μagazine 108 τρέχει πολύ γρήγορα!

Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο τεύχος του αγαπημένου σας δρομικού περιοδικού

Share

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και οι μεγάλοι αγώνες πλησιάζουν. Το νέο RUNNER Magazine 108 είναι αυτό που χρειάζεσαι για να προετοιμαστείς κατάλληλα για τον μεγάλο σου στόχο αλλά και να είναι αυτή η καλύτερη (δρομική) χρονιά σου έως τώρα!
Το νέο τεύχος του RUNNER Magazine σε περιμένει από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα και στα ειδικά σημεία πώλησης.

Αγοράστε τώρα το νέο RUNNER Magazine 108

Ετοιμαστείτε για τα 5 και 10χλμ. σε 6 εβδομάδες
Ξεκινάμε με το κεντρικό θέμα του τεύχους που δεν είναι άλλο από το Runners Special. Αν είσαι κι εσύ σε αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν ή έχουν ήδη κανονίσει να αγωνιστούν στους αγώνες των 5 και 10χλμ. και δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα την προετοιμασία σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Ακόμα και αν έχεις ξεκινήσει, όμως, σίγουρα θα πρέπει να βάλεις τις προπονήσεις σου σε μία σειρά. Γι’ αυτό, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε προγράμματα έξι εβδομάδων για τα 5 και τα 10χλμ. Δύο επιλογές, Light και Hard, για εντελώς πρωτάρηδες ή λίγο πιο έμπειρους, αλλά και τους προχωρημένους που έχουν υψηλούς στόχους!

 

Προσοχή στην υπερπροπόνηση
Επειδή, όμως, υπάρχουν και αυτοί που το παρακάνουν με την προπόνηση φροντίσαμε να ενημερωθείτε και για την… υπερπροπόνηση. Η MSc Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο αναλύει όλα τα επιστημονικά δεδομένα για ένα φαινόμενο αρκετά συνηθισμένο στο χώρο των «πορωμένων» δρομέων.

 

Εντάσεις και προσαρμογές
Για να αποφύγει, βέβαια, κανείς την υπερπροπόνηση θα πρέπει να τρέχει στις σωστές εντάσεις στην προπόνησή του. Ο PhD Βαγγέλης Ρουσόπουλος παρουσιάζει με απόλυτα σαφή τρόπο τις εντάσεις της προπόνησης και ποιες προσαρμογές πραγματοποιούνται σε αυτές. Ένα άρθρο που όλοι όσοι προπονούνται μόνοι τους, και όχι μόνο, θα πρέπει να μελετήσουν!

 

Άσκηση σε καρδιοπαθείς
Είναι συχνά ένα ζήτημα που πολλοί φοβούνται να θίξουν. Η άσκηση για τους καρδιοπαθείς δεν είναι πάντοτε απαγορευμένη και ο Καρδιολόγος (και μαραθωνοδρόμος) Αλέξανδρος Μαυρικάκης μας αναφέρει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος με πρόβλημα στην καρδιά!

 

Ώρα για ενδυνάμωση
Η ενδυνάμωση είναι και θα πρέπει να είναι πάντα στο πρόγραμμα ενός δρομέα, ακόμα κι αν θα πρέπει να την κάνει εντελώς μόνος του ή και στο σπίτι του. Γι’ αυτό ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό αγοράς με 40 και πλέον όργανα και εξαρτήματα γυμναστικής κι ενδυνάμωσης για να μην έχετε πια δικαιολογία!

 

Οι ελπίδες
Τα αγωνίσματα των αποστάσεων έχουν αρχίσει να αναδεικνύουν νέα ταλέντα. Στο RUNNER Magazine 108 θα γνωρίσετε δύο από αυτά. Ο λόγος για τον Μάριο Αναγνώστου και τον Νίκο Σάκη, δύο παιδιά που εντυπωσίασαν το καλοκαίρι με τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις τους στα 10.000μ. και στα 3.000μ. στιπλ αντίστοιχα και μας παραχώρησαν μία ξεχωριστή συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε! Oι δύο ταλαντούχοι δρομείς ποζάρουν και στο εξώφυλλο του νέου RUNNER Magazine

Κι ακόμα…
Στο RUNNER Magazine 108 θα βρείτε ακόμα όλες τις μόνιμες στήλες για την προπόνηση με θέματα για το Long Run και πώς να το προσαρμόσετε στην προπόνησή σας, με προτάσεις για να κάνετε τους αγώνες μία χρήσιμη προπόνηση για τον επόμενο σας στόχο, αλλά και για την κρυοθεραπεία.

Θα διαβάσετε ακόμα ένα αρκετά ενδιαφέρον διατροφικό θέμα της PhD Ειρήνης Μπαμπαρούτση για τη σωστή ώρα των γευμάτων μέσα στη μέρα, νέα από τη δρομική αγορά και επικαιρότητα, αλλά και ξεχωριστές φωτογραφίες από το νέο παγκόσμιο ρεκόρ του Eliud Kipchoge, μία συνέντευξη του Βασίλη Κρομμύδα για το Τρίαθλο, το Racing Runner με τους σημαντικότερους αγώνες του καλοκαιριού και πολλά ακόμα χρήσιμα θέματα για το τρέξιμο! Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του τεύχους.

Αγοράστε τώρα το νέο RUNNER Magazine 108

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Ένας Έλληνας στον Schneider Electric Marathon de Paris
Διαβάστε την εμπειρία του Έλληνα μαραθωνοδρόμου
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο