Το νέο τεύχος του Runner 107 τρέχει μαζί σας στις διακοπές

Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του

Share

Ήλιος, θάλασσα, διακοπές! Για όλους όσοι νομίζουν ότι ο Αύγουστος δεν μπορεί να γίνει καλύτερος έρχεται το νέο τεύχος του Runner να ανατρέψει αυτές τις απόψεις.
Το νέο RUNNER 107 κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στα περίπτερα της Αθήνας και στα ειδικά σημεία πώλησης ενώ από την Τρίτη 7 Αυγούστου θα μπορείτε να το βρείτε και στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.
Έτσι, μπορείτε να κάθεστε χωρίς τύψεις στην παραλία ενώ το αγαπημένο σας περιοδικό αναλαμβάνει να γεμίσει δημιουργικά την ώρα σας και να σας κρατήσει σε επαφή με το αγαπημένο σας άθλημα. 

Μερικά από τα θέματα που αξίζει να προσέξετε είναι:  

RUNNER’S SPECIAL: Τα πάντα για τη διαλειμματική
Μία κορυφαία προπόνηση πρέπει να έχει την προσοχή που της αξίζει. Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να αφιερώσουμε στη διαλειμματική προπόνηση το πολυσέλιδο Runner’s Special. Ανακαλύψτε την ιστορία της, μάθετε τα οφέλη και τις παραμέτρους της και ακολουθείστε τις προτάσεις μας για ρεκόρ… που σπάνε.  

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: Δυνάμωσε μόνος σου
Αν ονειρεύεστε ένα δυνατό σώμα τώρα είναι η ευκαιρία να το αποκτήσετε. Η καθηγήτρια ΚΦΑ Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο μας δίνει τις οδηγίες για να φτιάξουμε το δικό μας πρόγραμμα, επιλέγοντας μέσα από 28 ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος. Δείτε βήμα-βήμα πώς θα τις εκτελέσετε.  

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ / ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ: Το τρέξιμο μπορεί!
Αν θέλετε αλλά δεν βρίσκετε ένα σοβαρό λόγο να ξεκινήσετε το τρέξιμο εμείς σας δίνουμε έξι. Κάντε το πρώτο βήμα και πιστέψτε μας, θα θυμάστε πάντα με χαρά τη στιγμή που το αποφασίσατε. 

Την πλούσια θεματολογία του τεύχους συμπληρώνουν, ακόμα, προτάσεις για εναλλακτικές καλοκαιρινές προπονήσεις, ιδέες για τη διατροφή εν μέσω προετοιμασίας Μαραθώνιου, θέματα προπόνησης και ψυχολογίας, δοκιμές νέων δρομικών μοντέλων παπουτσιών, οδηγός αγοράς με προϊόντα υδροδοσίας, τα νέα της αγοράς, συνταγές για ελαφριές διατροφικές προτάσεις, καλεντάρι και τα νέα των αγώνων κ.ά.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του RUNNER 107 πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο