Λογοθέτης και Μανούσου στο Run the lake Vouliagmeni

Ο αγώνας επέστρεψε στο καλεντάρι

Share
run the lake logo new

Με συμμετοχές που άγγιξαν τις 2.500 πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου το Run the lake Vouliagmeni από τον Σύλλογο Δρομέων Ν. Προαστίων “Ευκλή” και τον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης!

O αγώνας που επέστρεψε στο αγωνιστικό καλεντάρι φιλοξένησε 381 δρομείς στα 20χλμ., λίγο περισσότερους από 1.000 στα 10χλμ. που ήταν και ο πολυπληθέστερος αγώνας του προγράμματος, και σχεδόν 950 στα 5χλμ., ενώ έγινε και αγώνας σκυταλοδρομίας 2×10χλμ. με τη συμμετοχή 36 ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπύρος Λογοθέτης ήταν ο νικητής στον αγώνα των 20χλμ. με 1:08:45, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Μοσχούλα Μανούσου σε 1:18:09, με την απόσταση της διαδρομής, όμως, να είναι αρκετά μικρότερη.

Στα 10χλμ. πρώτος ήταν ο Αργύρης Γεωργούλης σε 33:35, και η Λουίζα Καμαρινού σε 41:31.

Τέλος, στον αγώνα των 5χλμ. πρώτος ήταν ο πρωταθλητής των 1.500μ. Πέτρος Παπαϊωάννου σε 16:08 και η Μαριλένα Σαρίδη σε 22:30.

Στον απόηχο του αγώνα, αρκετοί συμμετέχοντες εξέφρασαν παράπονα τόσο για προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα (απουσία αψίδας τερματισμού), το γεγονός ότι όλες οι αποστάσεις των διαδρομών ήταν αρκετά μικρότερες, καθώς και για την εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωσή του (παραλαβή προσωπικών αντικειμένων).

Δείτε τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Οι Έλληνες στον Μαραθώνιο της Πράγας
Δείτε τις επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο