Η ομάδα της PUMA, με ηγέτη τον Παναγιώτη Καραΐσκο, πρωταγωνιστεί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Forever faster στον ΑΜΑ…

Share
ΑΜΑ2023 - Παναγιώτης Καραΐσκος
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος τερματίζει στην πρώτη θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθώνιου

Συγκλονιστικές και σίγουρα συγκινητικές είναι οι εικόνες από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την ομάδα της PUMA να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Οι ασύλληπτες επιδόσεις των αθλητών της εταιρείας εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά σε κάθε αγώνισμα της διοργάνωσης.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο πλέον κάτοχος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου, ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Με χρόνο 02:22:37 ο αθλητής πήρε αυτό που πραγματικά άξιζε, δικαιώνοντας κάθε προσπάθεια που είχε καταβάλει και κάθε δυσκολία που είχε ξεπεράσει.

Οι επιτυχίες της ομάδας της PUMA όμως δεν σταματούν εκεί. Δεύτερη στην κατάταξη των γυναικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου βρέθηκε η Ματίνα Νούλα. Η αθλήτρια πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 2:46:51 στην μόλις δεύτερη συμμετοχή της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ακόμη, τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Σταμούλης στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων, όπου ταυτόχρονα αναδείχτηκε και Πανελληνιονίκης. Στην πρώτη του συμμετοχή στο αγώνισμα ο αθλητής κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο με χρόνο 31:34.

Η παρουσία της PUMA δεν έλειψε και από την κούρσα των 5 χιλιομέτρων, όπου η Ντενίσα Μπάλα αναδείχτηκε τρίτη στην κατάταξη των γυναικών. Η αθλήτρια τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο με μία εντυπωσιακή επίδοση και χρόνο 17:02.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναβολή του Golden Jackal 2024
Κανονικά θα διεξαχθεί ο Nemea City Night Run
Pommeret και Dauwalter στον Hardrock 100
Ιστορικές νίκες με νέα ρεκόρ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο