Η όγδοη έκδοση του 1080 από τη New Balance είναι εδώ

Το που θα τερματίσεις το ξέρεις μόνο εσύ. Το νέο 1080 είναι η εκκίνηση!

Share

8 ασυναγώνιστες version απεριόριστων χιλιομέτρων
Από χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο και από βάθρο σε βάθρο, οι επιτυχίες γεννιούνται μέσα από τις προπονήσεις
. 8 κορυφαίες version αργότερα, η σειρά του 1080 έχει διαγράψει απεριόριστες διαδρομές, στα πόδια των καλύτερων αθλητών του κόσμου. Η 8η και τελευταία εκδοχή, του κορυφαίου προπονητικού μεγάλων αποστάσεων της New Balance, έρχεται να γκρεμίσει τα όσα ήξερες για τα παπούτσια running.

Στην κορυφή της τεχνολογίας
Σχεδιάστηκε με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας δεδομένα αθλητών
, όπως εσύ.
Οι πρωτοποριακές του τεχνολογίες βασίζονται, στις πληροφορίες από το βάδισμα των δρομέων, οι οποίες αποτυπώνονται στη σόλα του παπουτσιού, διαγράφοντας χαρακτηριστικά τα σημεία όπου οι κραδασμοί είναι εντονότεροι.     

Οι αυλακώσεις στη σόλα εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερη ευλυγισία και ελευθερία κινήσεων, ευνοώντας τη φυσική κίνηση του ποδιού. Το άνω τμήμα προσφέρει ευρεία διαπνοή, χάρις την καινοτόμα ύφανση της κατασκευής, που εφαρμόζει ιδανικά, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα το πόδι, χωρίς ραφές (bootie Construction). 

«Η γραμμή τερματισμού είναι ο ορίζοντας»

Τελευταίας γενιάς τεχνολογία Fresh Foam
Από το σύνολο δεν θα μπορούσε να λείπει η Premium απορροφητική τεχνολογία της New Balance, Fresh Foam
. Ο πρωτοποριακός αφρός Fresh Foam με τα χαρακτηριστικά εξάγωνα, έχει προχωρήσει στην πιο εξελιγμένη μορφή του, προσφέροντας στους δρομείς ομοιόμορφο πάτημα και απόλυτη προστασία από τους κραδασμούς σε όλο το μήκος του παπουτσιού.
Η σόλα του νέου 1080 περιμετρικά αποτελείται από κοίλα και κυρτά εξάγωνα. Τα κοίλα συμπιέζονται ευκολότερα, παρέχοντας απαλό πάτημα ενώ αντίθετα τα κυρτά, διατηρούν τη σταθερότητα στα τμήματα που απαιτείται.
Παράλληλα, τα εξάγωνα στο κάτω μέρος του παπουτσιού είναι μεγαλύτερα στα σημεία υψηλής πίεσης, ώστε να διασκορπίζονται οι δυνάμεις κατά την πρόσκρουση και αντίστοιχα μικρότερα στα σημεία χαμηλής πίεσης.
Το πρωτοποριακό αυτό σύνολο, ολοκληρώνουν οι εγκοπές, χαραγμένες με laser που αφαιρούν στρατηγικά βάρος από τη σόλα, προσφέροντας επιπλέον απαλότητα και ευλυγισία.

«Τα χιλιόμετρα δεν σταματούν ποτέ. Σήμερα μπορείς να τα κατακτήσεις»

Το υπερυψωμένο κολάρο στη φτέρνα του νέου 1080v8 τοποθετήθηκε για να κατευθύνει το πόδι, διατηρώντας το σε ευθεία, αποτρέποντάς το από το να παρεκκλίνει.

Την κατασκευή ολοκληρώνουν τα ελαστικά κορδόνια που εφαρμόζουν σταθερά ελαχιστοποιώντας τις πιέσεις στο άνω τμήμα του ποδιού.    

Για τους δρομείς, που η γραμμή τερματισμού τους είναι ο ορίζοντας, το 1080v8 εγγυάται Cushioning στο έπακρο, για απεριόριστα χιλιόμετρα. 

Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, το 1080v8 διατίθεται:
Για τον άνδρα στα 314 γραμμάρια και στα 8 mm Drop.
Για τη γυναίκα στα 276 γραμμάρια με 8mm Drop

Βρείτε το 1080v8, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, στα αποκλειστικά καταστήματα New Balance και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.newbalance.gr
Social Media: Facebook New Balance Greece  – Instagram newbalancegreece

Σχετικά με τη New Balance
Η New Balance, με έδρα της τη Βοστώνη, έχει τον ακόλουθο στόχο: Να επιδεικνύει υπευθυνότητα και ηγεσία στο χώρο, κατασκευάζοντας παγκόσμιου εύρους brands, που οι αθλητές είναι υπερήφανοι να τα φορούν, οι συνεργάτες της, υπερήφανοι να τα κατασκευάζουν και τα καταστήματα υπερήφανα να τα φιλοξενούν. 
Προϊόντα New Balance κατασκευάζονται στις Η.Π.Α για περισσότερα από 75 χρόνια, αντικατοπτρίζοντας μια απαράμιλλη δεξιοτεχνία ετών. Η New Balance διαθέτει πέντε εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα στην Αγγλία. Στο Ηνωμένο Βασίλειο απασχολεί περισσότερους από 6.000 συνεργάτες ανά τον κόσμο και το 2016 ανέφερε παγκόσμιες πωλήσεις, ύψους 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα, www.newbalance.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γρήγοροι οι νικητές στο Αμβούργο, 2:30 ο Νικολακέας + Οι Έλληνες
Δείτε τις επιδόσεις στον γερμανικό Μαραθώνιο
O ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου
Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των μελών του στη Ρόδο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο