Οι adidas Runners Athens σου ανεβάζουν τη διάθεση και στον ΑΜΑ

Η μεγαλύτερη δρομική κοινότητα ενώνει όσους αγαπούν το τρέξιμο

Share
adidas Runners Athens - ΑΜΑ 2023

Μπορεί να τους ξέρεις ως τη μεγαλύτερη δρομική κοινότητα στην Ελλάδα. Οι adidas Runners Athens, όμως, τόσο με την 7χρονη πορεία τους όσο και με τη δυναμική τους συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έχουν βάλει σκοπό να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Και αν αναρωτιέσαι πώς σου έχουμε την απάντηση.

1. Σου μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια σε όποιον αγώνα του ΑΜΑ 2023 και αν τρέχεις

Τρέχεις στον Μαραθώνιο ή σε κάποιον από τους αγώνες 5 ή 10 χλμ. του ΑΜΑ; Τότε σίγουρα θα βρεις μέλος της δρομικής κοινότητας να τρέχει δίπλα σου. Άλλωστε, φέτος η ομάδα των adidas Runners Athens συμμετέχει με 600 μέλη και θα τους γνωρίσεις από τη θετική τους διάθεση για να πετύχουν το καλύτερο.

2. Σου ανεβάζουν τη διάθεση

Αν σε κάποια στιγμή της διαδρομής σε κάποιον από τους αγώνες του ΑΜΑ νιώσεις ότι χρειάζεσαι μία επιπλέον ώθηση, οι adidas Runners Athens αναλαμβάνουν να σου τη δώσουν. Συγκεκριμένα κατά μήκος των διαδρομών θα συναντήσεις τα adidas Cheering Zones που θα σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι για να συνεχίσεις το ίδιο δυναμικά.

Αναλυτικά τα adidas Cheering Zones θα τα συναντήσεις στα εξής σημεία:

  • 5K Race : δες εδώ το σημείο στο χάρτη
  • 10K Race :  δες εδώ το σημείο στο χάρτη
  • 42K Race : δες εδώ το σημείο στο χάρτη
3. Σε γεμίζουν δώρα

Αν είσαι μέλος των adidas Runners Athens μπορείς να περάσεις από το adidas booth στο Sponsors’ Village που θα λειτουργήσει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Εκεί σε περιμένουν μία σειρά από εκπλήξεις όπου θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις adidas δώρα. Αν δεν είσαι μέλος της ομάδας μπορείς επιπλέον των παραπάνω να μάθεις όλες τις πληροφορίες για έρθεις και εσύ στη μεγάλη δρομική παρέα.

4. Φροντίζουν για τις επιδόσεις σου

Εδώ και 7 χρόνια, από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε η κοινότητα των adidas Runners Athens, πρωτοπωρεί. Γιατί με ειδικές δράσεις, αλλά και προπονήσεις σε βελτιώνει συνεχώς προσφέροντάς σου τα κατάλληλα εργαλεία για να πετυχαίνεις κάθε φορά το καλύτερό σου.

5. Σε κάνουν δρομέα

Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα κίνητρο για να ξεκινήσεις το τρέξιμο οι adidas Runners Athens σου το προσφέρουν. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι σε αυτή την κοινότητα χωρούν όλοι τόσο έμπειροι, όσο και αρχάριοι δρομείς.

6. Προσφέρουν διασκέδαση φροντίζοντας για τη φυσική σου κατάσταση και υγεία

Φυσικά σε αυτή την κοινότητα δεν θα βαρεθείς ποτέ. Γιατί έχουν δημιουργεί για εσένα εκτός από καθημερινά running sessions, προπονήσεις strength, mobility & yoga, αλλά και nutrition, recovery & mindset workshops, ώστε όχι μόνο να γίνεις καλύτερος δρομέας, αλλά να το κάνεις και με τον πιο ολοκληρωμένο και ευχάριστο τρόπο.

Που συχνάζουν οι adidas Runners Athens

Το σπίτι των adidas Runners Athens σε περιμένει στην Αθήνα (Φαλήρου 16). Το adidas Runbase αποτελεί έναν πρωτοποριακό χώρο με σκοπό να αναδείξει την αξία της άθλησης και της υγείας.

Εκεί γίνονται οι προπονήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή ενώ κάθε Τρίτη & Πέμπτη, η δράση μεταφέρεται σε ένα από τα καταστήματα Intersport (Γλυφάδα, Ερμού ή The Mall Athens).

Φυσικά δεν θα είναι άδειο ούτε και το Σαββατοκύριακό σου, καθώς το Σάββατο πραγματοποιείται Coffee Run με εκκίνηση από το adidas store (Ερμού 44), ενώ δύο Κυριακές τον μήνα σε περιμένουν τα AR x Intersport Trail Runs.

To αναλυτικό προπονητικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδας ανακοινώνεται στο adidas Runners Athens Facebook Group και η συμμετοχή στα sessions είναι δωρεάν μέσω του adidas Running app

adidas Runners Athens - ΑΜΑ 2023

Γίνε και εσύ μέλος για τρέξιμο όλο προνόμια

Αν σε έχουμε πείσει να δοκιμάσεις και εσύ την εμπειρία των adidas Runners θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα :

  • Κατέβασε δωρεάν το adidas Running app (διαθέσιμο σε Google Play & App Store)
  • Επίλεξε τα “Groups & Communities”
  • Πάτα το “Discover adidas Runners”
  • Ψάξε τους “adidas Runners Athens” και κάνε “JOIN” το community

Βλέπεις πόσο απλό είναι να συνδεθείς και με άλλους που αγαπούν το τρέξιμο;

#adidasRunnersAthens
#adidasRunning

adidas Runners Athens - ΑΜΑ 2023
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγική εξέλιξη σε αγώνα στο Χαλάνδρι
Ένας 53χρονος δρομέας έφυγε από τη ζωή
Οι καλεσμένοι του WAKEUP:AM στην Κένυα
Γνωρίστε τον Χρόνη Δρούγια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο