Ο ΣΜΑΧ για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ»

Μαζική συμμετοχή των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ στον αγώνα

Share
Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας 2023 - Φάνης Τσιμιγκάτος

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των Συλλόγων – μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) στο 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ» που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης και την επίτευξη υψηλών επιδόσεων από τους Έλληνες πρωταθλητές και τους διεθνείς αθλητές που έλαβαν μέρος, ο Δήμος Πατρέων, που διοργανώνει τον αγώνα τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Πατρινού Μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου, φέτος έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη μαζική συμμετοχή των απλών δρομέων και των Συλλόγων δρομέων από όλη την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», ως συνδιοργανωτής, εκπροσωπώντας το δρομικό κίνημα, σε συνεργασία με την ΕΟΣΛΜΑ-Υ που είναι θεσμικός υποστηρικτής του αγώνα, έχει αναλάβει την οργάνωση της συμμετοχής των δρομέων υγείας από όλη την Ελλάδα.

Έτσι το επόμενο Σάββατο αναμένονται στην Πάτρα οργανωμένες εκδρομές Συλλόγων Δρομέων από τη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα, την Αθήνα, το Άργος, το Ναύπλιο, την Κόρινθο, την Καλαμάτα, τα Φιλιατρά, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και άλλα μέρη, δίνοντας σε δεκάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να τρέξουν στην Πάτρα, την πόλη των Μαραθωνοδρόμων. Η διαδρομή κινείται στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, είναι γρήγορη, επίπεδη, ασφάλτινη και ασφαλή, με θέα τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και το φημισμένο Πατρινό ηλιοβασίλεμα, η διοργάνωση έχει πολλές παροχές, ενώ η χρονική περίοδο που διεξάγεται ταιριάζει απόλυτα με το τελευταίο τεστ των δρομέων πριν δοκιμαστούν στον Μαραθώνιο της Αθήνας που ακολουθεί τον Νοέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
100 Καναδές έτρεξαν από ένα μίλι και έκαναν Παγκόσμιο ρεκόρ!
Ποιος είπε ότι το τρέξιμο δεν είναι ομαδικό;
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο