To νέο τεύχος του RUNNER Magazine σε περιμένει στην ERGO Marathon Expo

Έρχεται το νέο τεύχος του RUNNER Magazine

Share

Η μεγάλη στιγμή που οι δρομείς της χώρας μας περιμένουν έχει, σχεδόν, φτάσει. Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, το νέο τεύχος του RUNNER Magazine σε βοηθά να δώσεις εκείνη την ημέρα τον καλύτερό σου εαυτό.
Το νέο τεύχος του RUNNER Magazine θα βρίσκεται στο περίπτερο της All About Running (νο. 62) στην ERGO Marathon Expo 2017, όπου σε περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά. Στον ίδιο χώρο θα μπορείς να βρεις και το επετειακό 100ο τεύχος μας αλλά και όλα τα προηγούμενα τεύχη του RUNNER Magazine σε ειδικές τιμές, αλλά και να λάβεις πολύτιμες προπονητικές και διατροφικές συμβουλές από ειδικούς του χώρου.

Πάρτε μία γεύση από τα θέματά του:

Runner’s Special
Συμμετέχεις στο Μαραθώνιο ή σε κάποιον από τους αγώνες 5 & 10 χλμ.; Σε όποια απόσταση και αν τρέχεις το Runner’s Special είναι εδώ για να σε βοηθήσει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. 
Δες αναλυτικά και ανά χιλιόμετρο τις αναλύσεις των διαδρομών των 5 & 10 χλμ. και χρήσιμες συμβουλές για έναν απολαυστικό αγώνα. Αν, τώρα, ανήκεις σε αυτούς που θα δοκιμαστούν στο Μαραθώνιο δες την τακτική του κατόχου του ρεκόρ διαδρομής, Φελίξ Κάντι (2:10:37), και ακολούθησε το παράδειγμά του για ένα σίγουρο ρεκόρ, αλλά ανακάλυψε τα do και τα dont’s για έναν επιτυχημένο τερματισμό.

Ιατρικό
Το ιατρικό θέμα του τεύχους σκοπεύει να μας έχει πάντα σε κίνηση. Ο Στέλιος Πετρούτσος μας περιγράφει τις μεταβολές που επιφέρει το φαινόμενο της μεταβολικής κόπωσης στη δρομική τεχνική και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για να μπορούμε να χαιρόμαστε το τρέξιμο και τα μοναδικά του οφέλη καθημερινά!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η αντίστροφη μέτρηση της αποκατάστασης ξεκινά μετά τη γραμμή του τερματισμού. Η Ειρήνη Χριστάκη, μας επισημαίνει τι πρέπει να προσέξουμε από τη στιγμή που τελειώνει ο αγώνας ως και 72 ώρες μετά, ώστε να είμαστε γρηγορότερα έτοιμοι να ξαναξεκινήσουμε το κυνήγι του επόμενου στόχου μας.  

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Στις σελίδες του οδηγού αγοράς τρέχουν τα γρηγορότερα τζελάκια. Ανακάλυψέ τα και επέλεξε πιο ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου και κέρδισε επιπλέον ενέργεια.

Σστην πλούσια θεματολογία του θα βρεις ακόμα τεστ παπουτσιών, όλα τα νέα από τη δρομική αγορά και την παγκόσμια και Ελληνική αγωνιστική δράση, καλεντάρι με τους αγώνες της περιόδου και πολλές ακόμα μόνιμες στήλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο