Olympic Stadium Elle Run 2023 #savetheplanet

Κατέβασε τις δικές σου φωτογραφίες από τον αγώνα

Share
Olympic Stadium Elle Run 2023

Μία πολύ ωραία παροχή προσφέρει ο αγώνας Olympic Stadium Elle Run 2023 #savetheplanet, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, για όλους τους συμμετέχοντες.

Αν ήσουν και εσύ ένας από τους δρομείς που έλαβες εκκίνηση από το κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν τις φωτογραφίες σου.

Ο τρόπος είναι απλός! Μπες στην ιστοσελίδα https://www.myrace.gr/race/7002/results.html βρες το όνομά σου στα αποτελέσματα και κλίκαρε το εικονίδιο που θα βρεις δεξιά. Κατόπιν μπορείς να επιλέξεις τις φωτογραφίες που θα θέλεις να κρατήσεις και να τις κατεβάσεις δωρεάν στον υπολογιστή σου.

Σε περίπτωση δημοσίευσής τους στα social η διοργάνωση σε καλεί να κάνεις mention to @elle_greece αναφέροντας τα #Ellerun2023 #Savetheplanet.

Έτσι θα μπορούμε όλοι να ξαναμοιραστούμε τις μοναδικές στιγμές τους αγώνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστιά το Elle.gr «Τρέχοντας τη διαδρομή των 5k και με κοινό οδηγό το #savetheplanet, όλοι μαζί ανοίξαμε το δικό μας δρόμο προς τη διάσωση του περιβάλλοντος. Γίναμε μια μεγάλη παρέα δρομέων που οραματίζεται να δώσει ξανά ζωή στα δάση μας και… τα καταφέραμε, συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό ποσό που θα διατεθεί στον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all για την αποκατάσταση δασικών πυρόπληκτων περιοχών.

Σε αυτό τον αγώνα δεν είχε σημασία η σειρά τερματισμού. Σε αυτό τον αγώνα το μόνο που μέτρησε ήταν η συμμετοχή και κάθε ξεχωριστή προσπάθεια για να έρθουμε ξανά ένα βήμα πιο κοντά στις green days».

Στο φετινό ELLE RUN με σύνθημα το #savetheplanet κάθε προσπάθεια έκανε τη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΔΥΑ: Ομαδική εγγραφή στον ΑΜΑ 2024
Δείτε τις πληροφορίες του συλλόγου για την εγγραφή των μελών του στον Μαραθώνιο της Αθήνας
Spetsathlon 2024: Οι οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο