2η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα της προέδρου του συλλόγου για τη συμμετοχή

Share
ΣΔΥΑ - Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας - νέο λογότυπο

Δείτε το μήνυμα της προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) Ελένης Μπερτσάτου, σχετικά με τη συμμετοχή στην 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του συλλόγου.


Αγαπητά Μέλη,  Φίλοι Δρομείς, 

Σήμερα θέλουμε  να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά που πήραμε βλέποντας τους Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου μας που έδωσαν το παρόν στην 2ηΑιμοληψία του 2023.

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους ξεχωριστούς  Εθελοντές Αιμοδότες

Αγαπητοί Αιμοδότες σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Είσαστε ξεχωριστοί για Εμάς, ξεχωριστοί και μοναδικοί γιατί χωρίς τυμπανοκρουσίες προσφέρετε στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας την Ελπίδα και την χαρά της Ζωής όταν αυτός την χρειαστεί.

Όπως κάθε φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του ΣΔΥ Αθήνας, Σάββατο ώρα 09:00πμ είσαστε εκεί στα γραφεία μας και περιμένατε μαζί μας το Συνεργείο Αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών.

Είσαστε  εκεί για να προσφέρετε το ανεκτίμητο δώρο σας. Είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ένα παράδειγμα για Όλους σε ένα ξεχωριστό πρωινό.

Η δική σας συμμετοχή και προσφορά στην 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του 2023 μας δείχνει  ότι το καλό προσφορά στην κοινωνία μας εξακολουθεί να γίνετε, μας δώσατε  ελπίδα για το αύριο.

Φίλοι Αιμοδότες Δρομείς του Συλλόγου μας, και ΑΥΤΗ τη φορά θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την εθελοντική συμμετοχή σας, στη 2η Αιμοδοσία του 2023, που έγινε στα γραφεία μας Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Είμαστε σίγουροι ότι σε κάθε  τηλεφώνημα – έκκληση βοήθειας που θα γίνετε στον ΣΔΥ Αθήνας η Τράπεζα Αίματος θα ανταποκρίνεται χάρη στη δική σας σημερινή συνεισφορά.

Να ευχαριστήσουμε και τα Μέλη μας  που έδωσαν απευθείας σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία την ομάδα Αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών, την Ιατρό κα Ίριδα Κουρή, την Αιμολήπτρια κα Μαρία Κατζουράκη, τους βοηθούς κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλο και Μητάκη Γεράσιμο.

Τις διάφορες ανάγκες της  διοργάνωσης υποστήριξαν τα Μέλη του Δ/Σ  κα Μαρίνα Τούτουζα, κ. Δημήτριος Ραζέλος και κα Ελένη Μπερτσάτου.

Να είστε Πάντα Καλά, Εσείς και οι Οικογένειές σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος Ελένη Μπερτσάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2023: Οι αθλητές που ξεχωρίζουν
Κορυφαίοι Ευρωπαίοι και Έλληνες αθλητές θα βρίσκονται στην εκκίνηση την Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο