Διαγωνισμός «Ultra: The Real Marathon» – Νικητές

Πάρε μέρος και κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις για την προβολή του ντοκιμαντέρ

Share

Νικητές διαγωνισμού 
Τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παρακολούθηση του ντοκιμαντέρ «Ultra: The Real Marathon» που προβάλεται στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ.

Ιraklis Georgopanos

Nikejda Butsi
Mary Katsikari
Theodoros Spagadoros

——————

Θέλετε να ζήσετε τις ξεχωριστές στιγμές που «Σπάρταθλον» αλλά τα πόδια σας δεν αντέχουν τέτοιες αποστάσεις; Ή μήπως συμμετείχατε σε αυτό, είτε ως αθλητής είτε ως θεατής, και θέλετε να ξαναθυμηθείτε αυτές τις δυνατές συγκινήσεις;

Το CineDoc δίνει σε όλους εμάς την ευκαιρία να το κάνουμε με την προβολή του ντοκιμαντέρ Ultra: The Real Marathon του σκηνοθέτη από την Ουγγαρία Μπάλαζ Σιμονί, που ανοίγει το φετινό πρόγραμμα των προβολών.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την επίπονη προετοιμασία των πρωταγωνιστών και τη δοκιμασία των ορίων αντοχής τους -τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό τους- κατά τα 246 χιλιόμετρα που θα χρειαστεί να καλύψουν μέσα σε 36 ώρες από την Αθήνα μέχρι τη Σπάρτη και είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η ταινία προβάλλεται στον κινηματογράφο Δαναό την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 20.00 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 16.00. Στις 3/10, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Balazs Simonyi, ενώ στις 8/10 θα ακολουθήσει συζήτηση με την Αντωνία Ματάλα, Καθηγήτρια Ανθρωπολογίας της Διατροφής του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Διαγωνισμός: Kάνε like και share και κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις
Μπορείς τώρα να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό «Ultra: The Real Marathon» κάνοντας like και share στο αντίστοιχο post στη σελίδα του facebook του Runner Magazine και να μπεις στην κλήρωση για μία από τις δύο δωρεάν διπλές προσκλήσεις για κάθε προβολή του ντοκιμαντέρ.
Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όσοι κάνουν τις παραπάνω ενέργειες έως και το απόγευμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στις 17:00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.runnermagazine.gr ενώ οι νικητές θα λάβουν και προσωπικό μήνυμα.
Οι ημέρες και οι ώρες τις προβολής του ντοκιμαντέρ αναφέρονται παραπάνω.

Η προβολή γίνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ουγγαρίας και σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου.
Γλώσσα: με ελληνικούς υπότιτλους (η προβολή στις 3/10 θα έχει και αγγλικούς υπότιτλους)
Τιμή εισιτηρίου: 6 €.   

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1214:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο