Αναβολή για τον Ορεινό Αγώνα Νυμφαίας «Το Κανόνι» των Rodopi Runners

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Share

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρεια μας εξαιτίας των πυρκαγιών έχουμε αποφασίσει την αναβολή τού αγώνα «Το Κανόνι» ο οποίος είχε αρχικώς προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό διάστημα των τριών εβδομάδων που ακολουθεί μέχρι την στιγμή της εκκίνησης δεν είναι αρκετό για να σβήσει από την μνήμη όλων μας τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βίωσε ο τόπος μας, αλλά και ολόκληρη η επικράτεια.

Νέα ημερομηνία ορίζεται η Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με την ταυτόχρονη διοργάνωση του αγώνα 32 χλμ. Tuvunu. Όλες οι εγγραφές των αθλητών μεταφέρονται αυτομάτως για την νέα ημερομηνία. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στον αγώνα την νέα ημερομηνία, μπορεί να μας ενημερώσει σχετικά ώστε να επιστραφεί το αντίτιμο της εγγραφής.

Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στους συμπολίτες που ακόμα και αυτή την ώρα δοκιμάζονται σκληρά και ευχόμαστε όλες αυτές οι εικόνες με τα τρομαγμένα πρόσωπα και τις αγωνιώδες εκκλήσεις να είναι σύντομα μια κακή ανάμνηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
The Lake Plastira 2024
Όσα όσα έγιναν στον αγώνα, οι νικητές και τα αποτελέσματα
Εκδρομή «ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς» στις Κροκεές
Διήμερη εκδρομή του συλλόγου για συμμετοχή στα 11α Βρεττάκεια
Ντρισμπιώτη και Αντετοκούνμπο οι σημαιοφόροι στο Παρίσι
Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο