Αναβολή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20

Δείτε αναλυτικά

Share

Αναλυτικά από segas.gr

Μετά από εισήγηση των Επιτροπών Αγώνων και Υψηλού αθλητισμού της Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών Κ20 , το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Λάρισα στις 22-23/7.

Οι δύο Επιτροπές συνεδρίασαν σήμερα έκτακτα και αποφάσισαν να προτείνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο την αναβολή της διοργάνωσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατούν το επόμενο διάστημα σε όλη την χώρα και είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία αθλητών και αθλητριών.

Σημειώνεται ότι συστάσεις για λήψη προληπτικών μέτρων ακόμη και αναβολή αθλητικών διοργανώσεων, έκανε και η ΓΓΑ με σχετική επιστολή σε όλες τις Ομοσπονδίες.

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα στις 21.00 εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί την πρόταση αναβολής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών Κ20.

Η Επιτροπή Αγώνων αφoύ εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (19/7) τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4 βασικά προπονητικά μοντέλα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!
Οι επικρατέστερες επιστημονικές προπονητικοί μέθοδοι
UA Flow Velociti Elite 2: Φτιαγμένο για να κερδίζει(ς) μαραθωνίους!
Γνώρισε το ξεχωριστό μοντέλο της Under Armour και κάντο δικό σου!
Τζάμπολ Αγάπης: Γιορτή λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου
Μία μπάλα του μπάσκετ ενώνει όλα τα παιδιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο