SNF FUN 2017: Τρέχοντας προς το Μέλλον

Στις 23/6-2017 ο νυχτερινός αγώνας 10 & 6 χλμ. στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival

Share

Για μια ακόμα φορά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει τον βραδινό αγώνα «SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον» την Παρασκευή 23 Ιουνίου. Πρόκειται για μία διοργάνωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, καλώντας μικρούς και μεγάλους να τρέξουν μαζί σ’ ένα συμβολικό αγώνα με εκκίνηση το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμό το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Φέτος, ο αγώνας προτείνει δύο διαφορετικές διαδρομές, 10 και 6 χιλιομέτρων, και το σήμα της εκκίνησης, όπως πάντα, δίνει η δύση του ηλίου!
Παράλληλα, διοργανώνεται και φέτος διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics.

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η MKE Αναγέννηση & Πρόοδος. 
Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), την ημέρα εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας (23 Ιουνίου), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) και με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.snfestival.org

Λίγα λόγια για το Summer Nostos Festival
To SNFestival, από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου, προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν εκδηλώσεων με οδηγό τις μουσικές, τον χορό και τις μελωδίες, τις ιστορίες και τα γέλια, την άσκηση και το παιχνίδι! 8 ημέρες, 5 σκηνές και 18 χώροι δραστηριοτήτων, 137 διεθνείς και 276 Έλληνες καλλιτέχνες συνθέτουν το πρόγραμμα των 75 μοναδικών εκδηλώσεων του SNFestival 2017!
Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και βρίσκει ιδανικό χώρο διεξαγωγής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το σπίτι που δημιούργησε το ΙΣΝ για όλον τον κόσμο.
Ο ιστότοπος του φεστιβάλ έχει σχεδιαστεί ως ένας δυναμικός διαδικτυακός τόπος, ο οποίος συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό και πληροφορίες λειτουργώντας ως βασική πλατφόρμα ενημέρωσης για όλους τους ενδιαφερόμενους.  Μέσα από τον ιστότοπο οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για το σύνολο των εκδηλώσεων και των συντελεστών, τις ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ, τις οδηγίες πρόσβασης στους χώρους των εκδηλώσεων, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.snfestival.org 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1160:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο