Διεθνές ενδιαφέρον για τον Επετειακό Μαραθώνιο Αθήνας – Kλείσιμο εγγραφών στα 5χλμ.

Share
Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών - 39ος ΑΜΑ

Χιλιάδες δρομείς απ’ όλο τον κόσμο έχουν ήδη σπεύσει να δηλώσουν συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός του πλανήτη, τον Μαραθώνιο Αθήνας. 

Η 40η επετειακή διοργάνωση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που ενώνουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό παγκοσμίως. 

Ο αγώνας του Μαραθωνίου θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου κι έχουν ήδη δηλώσει σε αυτόν συμμετοχή δρομείς από 140 χώρες του πλανήτη. Το 90% των εγγραφών στον μαραθώνιο έχουν ήδη κλείσει και αναμένεται σύντομα να καλυφθούν και οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις. Το Σάββατο (15/7) κλείνουν οριστικά οι εγγραφές στα 5χλμ..

Ο ΣΕΓΑΣ, η περιφέρεια Αττικής, ο ΕΟΤ, μαζί με τον μεγάλο χορηγό του αγώνα την ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και όλους τους χορηγούς και συνεργαζόμενους φορείς, προετοιμάζονται πυρετωδώς για να αναδείξουν την Ελλάδα και την Αθήνα ως κέντρο αθλητικού ενδιαφέροντος σε όλο τον κόσμο μέσα από τις δράσεις αθλητικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέρον που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 40ου Επετειακού Μαραθωνίου Αθήνας.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1st Panetoliko Mountain Trail Run
Οι χάρτες των διαδρομών
Καλές παρουσίες οι μικροί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Δείτε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών
Anthofito Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο