Στα Χνάρια των Ηρώων στις 29-30 Ιουλίου

Ο αγώνας πλησιάζει!

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής:

Η διοργάνωση «Στα Χνάρια των Ηρώων» επιστρέφει και φέτος στο δρομικό καλεντάρι του καλοκαιριού. Ετοιμαστείτε για να τρέξουμε στις 29 – 30 Ιουλίου εκεί που οι Έλληνες με τον Λεωνίδα, τον βασιλιά της Σπάρτης, αρχιστράτηγο, τους 300 επίλεκτους Λάκωνες που τον συντρόφεψαν και τους 700 Θεσπιείς.

Μια ιστορική διαδρομή όπου 7.000 άνδρες στάθηκαν απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες των Περσών για να δώσουν να πολεμήσουν για την ελευθερία, σε μια μάχη που θα μείνει χαραγμένη αιώνια στα βιβλία της ιστορίας.

Η διοργάνωση αποτελείται 3 διαδρομές, των 102χλμ, καθώς και 2 σκυταλοδρομιών (για 2 αθλητές -51,7 χλμ + 50,3 χλμ και για 4 αθλητές 24,3 χλμ + 27,4 χλμ + 26,5 χλμ + 23,8χλμ). Η εκκίνηση δίνεται στο Μνημείο του Δημοφιλου στις Θεσπιές και μετά ακολουθεί μια συναρπαστική διαδρομή που καταλήγει στο Μνημείο των Ηρώων στις Θερμοπύλες.

Μια διοργάνωση του Απόλλων Δυτικής Αττικής, του συλλόγου που προσπαθεί να εντάξει ολοένα φέρει τον κόσμο πιο κοντά στη δια βίου άσκηση, αλλά και να αναδείξει μέρη ιστορική σημασίας και φυσικής ομορφιάς μέσα από από το τρέξιμο.

Ακολουθείστε με στα Χνάρια των Ηρώων κάνοντας την εγγραφή σας. Σας περιμένουμε για μια ανεπανάληπτη δρομική εμπειρία. Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ: https://event.athletopia.com/stachnariatoniroon?step=1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας: https://www.apollonrunnersclub.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΙRONMAN® 70.3® Greece 2024: Όλα τα νέα
Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές
Μάγεψε η Hodgkinson στο Diamond League του Λονδίνου
Δείτε τι έγινε στο Diamond League του Λονδίνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο