Καναδός πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης κερδίζει αγώνα trail 50χλμ. με την πρώτη!

Κι όμως, έγινε!

Share

Ο Καναδός πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης που ζει μόνιμα στην Ισπανία, Christian Meier, έχει σταματήσει εδώ κι εννιά χρόνια την αγωνιστική δράση.

Παρόλα αυτά όταν του δόθηκε η ευκαιρία να τρέξει για πρώτη φορά σε αγώνα trail, και μάλιστα 50χλμ., δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Πήρε τη συμμετοχή ενός φίλου που δεν θα συμμετείχε και τελικά έλαβε μέρος στον αγώνα 50χλμ. της διοργάνωσης Trail 100 Andorra που ανήκει στην “ομπρέλα” της UTMB.

Αυτό ίσως που δεν περίμενε και ο ίδιος – παρά το γεγονός ότι είχε καταστρώσει πολύ προσεκτικό το πλάνο του για τον αγώνα και είχε προετοιμαστεί και προπονητικά- ήταν ότι θα έφτανε με άνεση πρώτος στον τερματισμό με χρόνο 5:42:25!

Μάλιστα, μετά τον αγώνα δήλωσε πως του άνοιξε η όρεξη και για άλλους παρόμοιους αγώνες, αλλά και για νέες κορδέλες… τερματισμού!

Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά και τερματίζει στο Ordino της Ανδόρρας και έχει συνολική υψομετρική 3.600μ. ενώ θεωρείται μεσαίας δυσκολίας και κινείται στα Πυρηναία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κένυα και Αιθιοπία σάρωσαν στο World Athletics Road Running Championships - Έχασε η Kipyegon!
Δείτε τι έγινε στην πρώτη διοργάνωση στην Ρίγα
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2023
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Συνέντευξη τύπου
Σοφία Σακοράφα: “Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι γεγονός εθνικής σημασίας”
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο