Νυχτερινό Run Greece το Σάββατο στην Λάρισα

Δείτε τελευταία νέα

Share
Run Greece 2019 Λάρισα
Από την εκκίνηση του Run Greece Λάρισα 2019.

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr

Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας Run Greece θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (17/6) στην πόλη της Λάρισας.

Ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο μεγάλος χορηγός ERGO διοργανώνουν ένα αθλητικό γεγονός, που θα ξεσηκώσει το κέντρο της πόλης.

Η κεντρική πλατεία της πόλης θα μετατραπεί σε …αγωνιστικό χώρο, αφού στις 19.30 θα δοθεί η εκκίνηση στα 10 χλμ., ενώ στις 21.00 θέση θα πάρουν οι αθλητές και αθλήτριες των 5χλμ. αγώνισμα που θα έχει μεγάλη συμμετοχή. Τόσο στο 10άρι όσο και στο 5άρι οι τερματισμοί θα είναι στην κεντρική πλατεία.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και παιδικό αγώνα 800 μέτρων για μαθητές 4ης , 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού με αφετηρία μπροστά στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία.

Ο αγώνας της Λάρισας είναι ο τελευταίος του καλοκαιριού, αφού η συνέχεα θα δοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά. Έπειτα θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη στις 24 Σεπτεμβρίου, με τους οποίους θα κλείσει η σειρά αγώνων για το 2023.

Οι δρομείς μπορούν να παραλάβουν τα νούμερα συμμετοχής σήμερα από τις 17.00 έως τις 20.00 και αύριο από τις 10.00 έως τις 15.00 στο ΕΑΚ Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλές παρουσίες οι μικροί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Δείτε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο