Crete + running = Cretan Wild

Ανακάλυψε τη μαγεία της Κρήτης τρέχοντας

Share
cretan wild

Αν ψάχνεις για έναν τρόπο να χαρείς περισσότερο τις διακοπές σου τότε χρειάζεσαι το Cretan Wild. Πρόκειται για μία πλατφόρμα από την οποία μπορείς να κλείσεις τις τρεξιματικές σου διακοπές ή να ζήσεις μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάποιο μονοπάτι ή διαδρομή της Κρήτης.

Η αρχή του Cretan Wild

Η ιδρύτρια του Cretan Wild, Helen Galerakis, με Κρητική καταγωγή και Βρετανίδα, ανακάλυψε το πάθος της για το τρέξιμο και τις outdoor περιπέτειες μετά την απομάκρυνσή της από τον εταιρικό χώρο μετά από 20χρόνια παρουσίας της σ’ αυτόν. Η συνέχεια περιελάμβανε πλήθος συμμετοχές της σε Μαραθώνιους και αγώνες υπεραποστάσεων σε όλο τον κόσμο. Η ίδια αναφέρεται στο τρέξιμο ως μέσο μάθησης, διαλογισμού και τροφής για την ψυχή, αλλά και της αίσθηση ελευθερίας που της προκαλεί.

Έτσι, η Helen αποφάσισε να παροτρύνει ακόμα περισσότερους να νιώσουν και αυτοί όλα τα παραπάνω δημιουργώντας την Cretan Wild.

Ο σκοπός

Η Helen μας ενημερώνει «Στο Cretan Wild έχουμε σαν σκοπό να μοιραστούμε της ομορφιά της Κρήτης με δρομείς από όλο τον κόσμο. Η Κρήτη είναι ένα μοναδικό μέρος, γεμάτο ιστορία, ενέργεια και φυσική ομορφιά. Πιστεύουμε ότι το τρέξιμο είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους και εύκολους τρόπους να νιώσεις την εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει το φυσικό τοπίο. Μέσα από ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές δίνουμε στους δρομείς τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το εντυπωσιακό terrain του νησιού και τις εναλλαγές των τοπίων από τα βουνά ως τις ακτές».

«Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ασφαλείς, διασκεδαστικές, και αξέχαστες εμπειρίες σε όλους και θέλουμε να μοιραστούμε την αγάπη μας για το τρέξιμο σε έναν τόπο τόσο μοναδικό όσο τα μονοπάτια της Κρήτης».

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις δράσεις της Cretan Wild.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στα:
https://cretanwild.gr/
https://www.facebook.com/cretanwild/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο