Πρόταση γάμου με διαδρομή στο GPS από Έλληνα δρομέα

Μία… δρομική πρόταση γάμου

Share

Ο Γιώργος Κακαβάνης είναι ένας πολύ δραστήριος, και αν μη τι άλλο, πάντα ευρηματικός δρομέας.

Θυμηθείτε ένα παλαιότερο του κατόρθωμα που είχαμε δημοσιεύσει στο runnermagazine.gr

Αυτή τη φορά ο πολυμήχανος δρομέας χρησιμοποίησε τις δρομικές του ικανότητες για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Απλά έτρεξε ένα 14άρι, από την περιοχή της Δραπετσώνας ως τον Πειραιά με τη διαδρομή που κάλυψε να σχηματίζει το “Μarry me Nikoletta”.

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση που είχαμε από τον ίδιο η ξεχωριστή αυτή πρόταση γάμου είχε ευτυχή κατάληξη καθώς η αγαπημένη του είπε το “Ναι”.

Ο Γιώργος Κακαβάνης μας εκμυστηρεύτηκε γιατί αλλά και πώς έκανε αυτό το εγχείρημα:

Η πρόταση γάμου ουσιαστικά είναι για εμένα μία έκφραση της αγάπης στον άνθρωπό σου και της επιθυμίας για κοινή ζωή. Η δική μου πρόταση προς την κοπέλα μου ήθελα να έχει μέσα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή, αλλά και πιο προσωποποιημένη, που να την θυμάται με το πέρασμα των χρόνων.
Έτσι, σκεπτόμενος την άλλη μου μεγάλη αγάπη, το τρέξιμο, δεν άργησε να έρθει η ιδέα αυτή.
Οι δυσκολίες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του εγχειρήματος ήταν αρκετές. Όταν άνοιξα τον χάρτη της Αθήνας, η εύρεση της κατάλληλης περιοχής για το σχεδιασμό της φράσης έδειχνε απίθανη. Μέσω της γνωστής εφαρμογής στο χώρο των δρομέων, το Strava, χάραζα, έσβηνα και ξαναχάραζα νέες διαδρομές σε διάφορες περιοχές, ώσπου κατέληξα στην περιοχή του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και του Πειραιά, όπου τα οικοδομικά τετράγωνα είναι καλά ρυμοτομημένα και τετράγωνα, αλλά παράλληλα είχε και μερικούς διαγώνιους δρόμους που ήθελα για ορισμένα δύσκολα στο σχεδιασμό γράμματα, όπως το R και το N. Συνολικά χρειάστηκα όλα τα βράδια μίας εβδομάδας, όπου την ώρα που η κοπέλα μου έπεφτε για ύπνο, εγώ «έπιανα» δουλειά! Την ημέρα της πρότασης, είπα στην Νικολέτα ότι έχω κάτι δουλειές, αλλά θα χρειαστώ τη βοήθειά της και να έρθει να με βρει στο μέρος και την ώρα που θα της στείλω αργότερα. Ευτυχώς, πήγε γυμναστήριο εκείνο το πρωινό και μπόρεσα να φύγω απευθείας ντυμένος με τα ρούχα του τρεξίματος! Έβαλα, λοιπόν, το δαχτυλίδι με το κουτί του στην τσέπη, πήρα μετρό και ταξί μέχρι την αφετηρία της διαδρομής και τα υπόλοιπα… φαίνονται στην εικόνα.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο