Avance Tinos Running Experience 2023: Χρήσιμες πληροφορίες

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες του αγώνα

Share
Tinos Running Experience 2022

Όλα είναι έτοιμα για τον Avance Tinos Running Experience 2023, τον αγώνα που μας καλεί να γνωρίσουμε τρέχοντας τις ομορφιές του νησιού της Τήνου. Η διοργάνωση μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες τόσο για τους αγώνες, όσο και τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Avance Tinos Running Experience 2023: Χρήσιμες πληροφορίες

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί για 8η φορά ο αγώνας Avance Tinos Running Experience 2023, και το πανέμορφο νησί της Τήνου είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί και να σου προσφέρει μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.
Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Pasta party

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παραμονή του αγώνα, Παρασκευή 26 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί Pasta Party για τους αθλητές των 21km, 10 km και 5 km και των συνοδών τους.
Το Pasta Party θα γίνει στο χωριό Καλλονή, στο θεατράκι και οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα  να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από την παραλία της Τήνου απέναντι από το ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. 
Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:
1) 21:15
2) 21:45
3) 22:15

Παρακαλούμε να προτιμήσετε τα πρώτα δρομολόγια, ώστε το τελευταίο να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τους συνοδούς του βραδινού πλοίου.
Συμβουλή: Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας κάποιο μπουφάν ή ζακέτα καθώς λόγω της θέσης που βρίσκεται το χωριό και της ώρας, ενδέχεται η θερμοκρασία να είναι σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση, αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος είτε στο Pasta Party είτε στην πεζοπορία*, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, για εσάς και τους συνοδούς σας πατώντας εδώ μέχρι και την Πέμπτη 25 Μαϊου. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

* Πληροφορίες στο τέλος της σελίδας

Παροχές

Σου θυμίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει για εσένα, αλλά και τους συνοδούς σου, σημαντικές εκπτώσεις τόσο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη μεταφορά σας, όσο και από μια σειρά επιχειρήσεων του νησιού σχετικά με τη διαμονή και τη διατροφή σας.
https://tinosrunningexperience.gr/diamoni/

Για τις παραπάνω προσφορές θα πρέπει να έχετε μαζί σας τις διαπιστεύσεις της διοργάνωσης τις οποίες μπορείτε να τις παραλάβετε από την γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 26 Μαϊου 11:00 με 20:00 και το Σάββατο 27 Μαΐου από τις 08:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω, αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα μπορείς να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του tinosrunningexperience.gr.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 27 Μαΐου από τις 08:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου, από όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό (ο οποίος σας έχει σταλεί με e-mail) και το chip χρονομέτρησης και το αναμνηστικό t-shirt συμμετοχής.

Αν έχετε δηλώσει το ίδιο email και για άλλους συμμετέχοντες σας παρακαλούμε να τους ενημερώσετε για τις σχετικές οδηγίες και ότι θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από την γραμματεία με το όνομα τους.

Μετάβαση στον χώρο της εκκίνησης

Ημιμαραθώνιος

Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί από το θεατράκι στο χωριό Βώλαξ στις 17:30.

Η διοργάνωση θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων μόνο από τη Χώρα της Τήνου, και τα οποία θα ξεκινήσουν από την παραλία της Τήνου απέναντι από το ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στις 16:00 και στις 16:20 μ.μ..
Όσοι δρομείς επιθυμούν θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα λεωφορεία έτσι ώστε να μεταφερθούν στον τερματισμό.
Τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να είναι κλεισμένα με ασφαλή τρόπο σε τσάντα ή σακίδιο στο οποίο θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο που θα βρείτε στον φάκελο με τον αριθμό σας.

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run

Η εκκίνηση των αγώνων των 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που θα αποτελέσει και τον τερματισμό όλων των αγώνων.

Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων έχουν ως εξής:

Special Run: 16:50
Kids Run 1K: 17:00 – 1η-3η Δημοτικού
Kids Run 1K: 17:10 – 4η-6η Δημοτικού και 1η-3η Γυμνασίου

Fun Run 5K: 17:45
10K Run: 17:45

Σταθμοί τροφοδοσίας

Ημιμαραθώνιος
Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου θα υπάρχουν συνολικά 6 σταθμοί τροφοδοσίας, περίπου ανά 3 χλμ. Όλοι οι σταθμοί θα προσφέρουν νερό, σε κάθε δεύτερο σταθμό (στους σταθμούς στο 6ο, 9o, 12ο και 18,7ο χλμ.) θα υπάρχει και ενεργειακό ποτό. Επιπλέον, ενεργειακό gel θα υπάρχει στον σταθμό που θα βρίσκεται στο 11ο χλμ.

Αγώνας 5 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ. θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. όπου θα βρίσκεται και το σημείο αναστροφής.

Αγώνας 10 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. και στο 7,5 χλμ. όπου θα βρίσκονται και τα σημεία αναστροφής και στο 5 χλμ.

Ασφάλεια

Σας παρακαλούμε όπως κινήστε στο δεξιό ρεύμα του δρόμου.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα απευθυνθείτε στον πλησιέστερο σταθμό τροφοδοσίας.

Τερματισμοί –  απονομές

Η τελετή των απονομών θα ξεκινήσει στις 20:30 μ.μ., και θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές σε άνδρες και γυναίκες σε όλους τους αγώνες και οι νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες στον αγώνα του Ημιμαραθώνιου.

Μονοπάτι
Κουμάρος – Αγάπη

Ακόμα την Κυριακή 28 Μαϊου, θα δοθεί στους αθλητές και τους συνοδούς τους μία μοναδική ευκαιρία, σε συνεργασία με το Tinos Outdoor Activites, να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό. 
Οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από την παραλία της Τήνου απέναντι από το ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στις 8:00πμ

Για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση, αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος είτε στο Pasta Party είτε στην πεζοπορία, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, για εσάς και τους συνοδούς σας πατώντας εδώ μέχρι και την Πέμπτη 25 Μαϊου. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε στις 27 Μαϊου, να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Avance Tinos Running Experience 2023

Χρήσιμα τηλέφωνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αστυνομικό Τμήμα Τήνου: 22830-22100

ΥΓΕΙΑ
Κέντρο Υγείας Τήνου: 22833-60000

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ταξί “ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ”: 22830-22470
Ταξί “ΑΣΤΕΡΑΣ”: 22830-26000
Κ.Τ.Ε.Λ. Τήνου: 22830-22440

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο