7ος Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης – Yedi Kule Conquest 2023

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα: «7ος Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης – Yedi Kule Conquest 2023». Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

7ος Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης – Yedi Kule Conquest 2023 – Ανακοίνωση

Ο Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης είναι μια εκδήλωση γιορτή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης, που προσκαλεί τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τα ιστορικά ορόσημα της πόλης, καθώς επιδίδονται σε φυσική δραστηριότητα.

Η διαδρομή του αγώνα περνάει από 8 Μνημεία, 6 εκ των οποίων είναι προστατευόμενα από την UNESCO: Επταπύργιο, Μονή Βλατάδων, Όσιος Δαβίδ, Βυζαντινό Λουτρό, Άγιος Νικόλαος Ορφανός, Ισλαχανέ, Κήποι του Πασά, Πύργος της Αλύσεως (Τριγωνίου).

Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τα εμβληματικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνοντας μια γραφική διαδρομή.

Ο Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης έχει γίνει πλέον μια ετήσια παράδοση που γιορτάζει την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης και προωθεί έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Πρόκειται για μια μοναδική ιδέα, η οποία συνδυάζει τη φυσική δραστηριότητα με την πολιτιστική εξερεύνηση, καθιστώντας την ένα μοναδικό γεγονός.

Επίσημοι Διοργανωτές είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΑΜΟΣ και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το κόστος εγγραφής είναι 15€ και η εγγραφή περιλαμβάνει δωρεάν ξενάγηση στο Επταπύργιο, καπέλο, σακίδιο πλάτης, αναμνηστικό μετάλλιο, τροφοδοσία (κρύο νερό και ενεργειακή μπάρα χορηγία της εταιρείας Biscotti Tsoungari).

Στους διακριθέντες δρομείς θα δοθούν δώρα όπως συνδρομές γυμναστηρίου από την αλυσίδα Gymnasium, μασάζ αποθεραπείας από τα Massage Inn, διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείο Coco-mat Athens BC και προϊόντα περιποίησης της εταιρείας Phelyra.

Δρομείς και όχι μόνο μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την Συναυλία Πνευστών και Εγχόρδων του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Επταπύργιο το Σάββατο 27 Μαΐου – ( 20:30 με 10:00)

Βοηθήστε να κερδίσουμε όλοι στον Αγώνα για τα Μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Για εγγραφές : Athletopia  

Πληροφορίες : www.timf.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο