10ος Δρόμος Σέιχ Σου: Η δρομική γιορτή του ΣΔΥΘ

Διαβάστε αναλυτικά

Share

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαϊου 2023, ο «10ος Δρόμος Σέιχ Σου», η καθιερωμένη δρομική γιορτή, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.


Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει στους πολίτες την αξία του μαζικού αθλητισμού, τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης, αλλά και να τους εξοικειώσει με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος.


Αυτή την χρονιά 350 περίπου δρομείς συμμετείχαν στους δύο αγώνες. Στον αγώνα των 16 χλμ, νικητές αναδείχτηκαν ο Δημήτρης Χαλακατέβας και η Γεωργία Στεφάνου. Στους άνδρες, δεύτερος αναδείχτηκε ο Κώστας Τσιαντζής, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μάνος Γεωργιάδης. Στις γυναίκες, δεύτερη τερμάτισε η Ειρήνη Καλιαντζόγλου και τρίτη η Ιωάννα Ζιώγα.

Ο Λαϊκός Δρόμος των 4 χλμ, όπως κάθε χρόνο, είχε συμμετέχοντες από όλες τις ηλικίες, πολλές οικογένειες, ενθουσιασμό και χαμόγελα, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, παρά την βροχή που έπεσε κατά την διάρκεια του αγώνα. Για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ είχε έντονο συμβολισμό.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΑΒ Βασιλόπουλος και Exelixis για την προσφορά τροφίμων, χυμών και νερών, την εταιρεία DOLE για τις μπανάνες, τις εταιρείες BARAT, MR TONY DONUTS και τον συναθλητή μας Νίκο Χριστοδουλή που πρόσφεραν τα γλυκά για τα παιδιά, την εταιρεία “Melissa – Κίκιζας” για την προσφορά των δώρων στους νικητές των αγώνων, το εστιατόριο “Οι Σούβλες του Μερακλή” που πρόσφερε τα σάντουϊτς, το Performance Store που φρόντισε για την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον συναθλητή μας Πάρη Σερμπέζη για το έντυπο υλικό και τον συναθλητή μας Θόδωρο Κοσμίδη για τον σχεδιασμό της αφίσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει θερμά το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ για την κατασκευή και προσφορά των επάθλων, τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Καλαμαριάς για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, τους δεκάδες εθελοντές, που συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς, και όσους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οργανωτική της επιτυχία. Και φυσικά, όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, που αναδεικνύουν τον Δρόμο Σέϊχ Σου ως την αγαπημένη ετήσια δρομική συνάντηση της πόλης μας.

Δείτε τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο