Η Αλόννησος εντυπωσιάζει τα διεθνή μέσα

Η «καλή είδηση της ημέρας» που διαβάσαμε στον En Lefko 87.7

Share
alonissos challenge

Ξέρεις τι είναι να μπαίνεις στο site του ραδιοφωνικού σταθμού En Lefko 87.7 για να ακούσεις την αγαπημένη σου εκπομπή και να πέφτεις σε μία τέτοια είδηση;

Φανταστείτε τη χαρά μας όταν στη στήλη «Η καλή είδηση της ημέρας» αναφέρεται η κατάταξη της Αλοννήσου στη νέα λίστα του National Geographic με τα 25 καλύτερα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο και το National Geographic όμως της γειτονικής Ιταλίας έχει δημοσιεύσει αφιέρωμα στο πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας.

Το παρών δίνει και το Βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller που ενθιάζει τόσο στην ομορφιά του τοπίου του νησιού των Σποράδων, όσο και στο εντυπωσιακό θαλάσσιο πάρκο, ενώ η Αμερικανική ταξιδωτική ιστοσελίδα Suitace αναφέρεται στην Αλόννησο ως έναν από τος 12 αυθεντικούς προορισμούς της Ελλάδας για ταξιδιώτες (και όχι για τουρίστες!)

Ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης δήλωσε σχετικά  «Δημιουργούμε νέα θεματικά τουριστικά προϊόντα που προσελκύουν το ενδιαφέρον του διεθνούς ταξιδιωτικού κοινού. Ταυτόχρονα βελτιώνουμε την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών μας με μικρά και μεγάλα έργα που δημιουργούν συνθήκες βιωσιμότητας και ανάπτυξης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, η αναγνωρισιμότητα αυξάνεται και η επισκεψιμότητα στο νησί έχει ξεκινήσει νωρίτερα με την προοπτική να επεκταθεί μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ όλο το άρθρο

Άκουσε LIVE τον En Lefko 87.7

Τρέξε στο Alonissos Challenge 2023

Εμείς στα συν του υπέροχου νησιού της Αλοννήσου θα προσθέσουμε ακόμα έναν λόγο να το επισκεφτεί κανείς και να δει από κοντά όλες τις ομορφιές του.

Γιατί πώς θα γνωρίσεις καλύτερα έναν τόπο αν δεν τρέξεις ή περπατήσεις στα μονοπάτια του χαζεύοντας τη θάλασσα; Και η Αλόννησος ευτυχώς δεν τσιγγουνεύεται στις εναλλαγές τοπίου που προσφέρει.

Είτε είσαι δρομέας, είτε περιπατητής ο αγώνας Alonissos Challenge σε περιμένει την Κυριακή 4 Ιουνίου. Με επιλογές μεταξύ δύο αποστάσεων 20 & 10χλμ., αλλά και έναν αγώνα 2χλμ. για παιδιά σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις δυνάμεις και τις επιθυμίες σου, ενώ η αργία του Αγίου Πνεύματος, την επόμενη του αγώνα, φροντίζει να έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου να χαρείς τις μίνι διακοπές σου.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Αλοννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η MyRace.

Δες περισσότερα και κάνε εδώ την εγγραφή σου http://www.alonissoschallenge.gr/

Alonissos challenge 2022
Όλοι μπορούν να τρέξουν στην Αλόννησο.
alonissos challenge
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο