Kea Run 2023: Με επιτυχία οι αγώνες δρόμου στην Κέα

Όλα όσα έγιναν στον αγώνα της Κέας, οι νικητές, τα αποτελέσματα και φωτογραφίες

Share
Kea Run 2023

Η διοργάνωση του Kea Run 2023 μας ενημερώνει για όλα όσα έγιναν στον αγώνα, τους νικητές, τα αποτελέσματα και φωτογραφίες.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φετινοί αγώνες δρόμου KEA RUN στην ανοιξιάτικη Κέα. Το Κυριακή 7 Μαΐου 2023, με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι της Κορησσίας, πραγματοποιήθηκαν αγώνες δρόμου 5 χλμ., 10 χλμ. καθώς και αγώνας 600μ. για παιδιά, όλοι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη.

Οι αγώνες στάθηκαν αφορμή για αρκετούς αθλητές και αθλητικούς συλλόγους να επισκεφθούν την Κέα, να συμμετέχουν στη μοναδική αυτή διοργάνωση, να τρέξουν στις όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές, να συνεισφέρουν σε κοινωφελείς σκοπούς και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κέας καθώς αποχαιρετά την άνοιξη και καλωσορίζει το καλοκαίρι.

Στους αγώνες συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών καθώς και αρκετοί εθελοντές.

Στoν αγώνα των 10 χλμ. τερμάτισε πρώτος ο COLSON JEROM με χρόνο 00:41:40 και πρώτη γυναίκα ήταν η ΚΩΤΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  με χρόνο 44:55.

Kea Run 2023
Οι νικήτριες του αγώνα των 10χλμ.

Στον αγώνα των 5 χλμ. πρώτος ήταν ο ΛΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 00:21:19 και πρώτη γυναίκα η ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ με χρόνο 21:49.

Τέλος στον παιδικό αγώνα 600μ. την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με χρόνο 02:17 ενώ πρώτο κορίτσι ήταν η ΠΟΡΙΧΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με χρόνο 02:20.

Ακολούθησε τελετή απονομής, όπου Κύπελλα δόθηκαν στους τρεις πρώτους αθλητές της γενικής κατηγορίας σε όλες τις αποστάσεις, τα οποία ήταν ευγενική χορηγία της οικογένειας Παούρη.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων  εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους! Και του χρόνου! Είναι χαρά για εμάς και μια γιορτή για το νησί μας η διοργάνωση αυτή που πλέον αποτελεί θεσμό.

Ευχαριστούμε την εταιρία My Race  για την οργάνωση του αγώνα, την Κοινωφελή Επιχείρηση και τους υπαλλήλους του Δήμου Κέας που όλοι μαζί συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους το Αστυνομικό Τμήμα Κέας, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κέας, το Λιμενικό Κέας, το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, την ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, την BELLA FRUTA/ORSERO, MEDICAL SPOT, GOUTOS LINES και TRIAD VILLAS.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, που πάντοτε με φιλόξενη διάθεση κάνουν την διοργάνωση αυτή τόσο ξεχωριστή και τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή, την κατανόηση και την συνεργασία τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα στη σελίδα KEA RUN στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο