Αναστασία Μαρινάκου: Χάνει όλη τη χρονιά λόγω τραυματισμού!

Δυσάρεστη εξέλιξη για την Αναστασία

Share

Ο σοβαρός τραυματισμός που αντιμετωπίζει η Αναστασία Μαρινάκου εδώ και καιρό δεν φαίνεται να περνά κι αυτό βάζει τέλος στα αγωνιστικά όνειρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας αρκετά πρόωρα για αυτή τη σεζόν.

Η ίδια μέσα από ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε το δυσάρεστο αυτό νέο.

Η Μαρινάκου αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ένα πρόβλημα στο πέλμα και προσπαθεί να το λύσει, ωστόσο, δεν φαίνεται να μπορεί να το ξεπεράσει. Η χρονιά βέβαια είχε ξεκινήσει εξαιρετικά για την όμορφη μας Πρωταθλήτρια με τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και τα νέα ατομικά ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Λίγο μετά “πρόλαβε” να μας παραχωρήσει μία πολύ ωραία συνέντευξη και να γίνει εξώφυλλο στο τεύχος 137 RUNNER Magazine.

Εμείς της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγώνες και στις διακρίσεις!

Η ανάρτηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας:

Δυστυχώς η χρονιά μου τελείωσε με τη συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μια χρονιά τόσο επιτυχημένη αλλά παράλληλα και με τόσα προβλήματα. Από τις αρχές του Νοέμβρη αντιμετωπίζω ένα τραυματισμό στο πέλμα μου, ένα τραυματισμό που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα και τώρα. Έκανα ό,τι χρειαζόταν για να μπορέσω να γίνω καλά, ακολούθησα πιστά τις συμβουλές των γιατρών μου κάνοντας όλες τις θεραπείες που χρειάστηκε ώστε να μπορέσω να βγάλω τη χειμερινή σεζόν. Ήταν μια συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια να επανέλθω και να νιώσω υγιής για να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ! Παρόλο που το πρόβλημα επέμενε, κατάφερα να κάνω δύο ατομικά ρεκόρ και να βρίσκομαι στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χειμερινής σεζόν. Γι’αυτό είμαι ευγνώμων και περήφανη που με τόσο πόνο μπόρεσα να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες μου αλλά και στους στόχους μου.
Είναι δύσκολο να δεχτώ ότι δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στις επόμενες διοργανώσεις όμως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσω το πρόβλημα κατάματα, να το λύσω και να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή το συντομότερο δυνατόν!

Ξέρω ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον σύλλογο μου και τους χορηγούς μου, που με στηρίζουν και με ενθαρρύνουν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Η αγάπη και η υποστήριξή σας είναι η πηγή έμπνευσής μου και θα συνεχίσω να σας εκπροσωπώ και να σας κάνω υπερήφανους στο μέλλον!
Σας αγαπώ πολύ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέος χώρος για το IRONMAN® 70.3® Greece 2024
Η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση πηγαίνει Μαραθώνα
ΟΑ Παρίσι 2024: Οι αγώνες του 50/50
Η πρώτη διοργάνωση με ίση συμμετοχή ανδρών-γυναικών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο