Οι Polias Runners τρέχουν στο Wings for Life 2023 και σε προσκαλούν

Σε περιμένουμε στις 7/5 στο Ζάππειο να τρέξουμε παρέα στον φιλανθρωπικό αγώνα

Share

H Ομάδα Polias Runners και το Runner Magazine σε προσκαλούν να συμμετέχεις και τη φετινή χρονιά στο Wings for Life World Run, τον παγκόσμιο φιλανθρωπικό αγώνα που συγκεντρώνει χρήματα βοηθώντας στην έρευνα για τη θεραπεία για τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού.

Φέτος ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στις 14:00 (για την Ελλάδα) και οι Polias Runners: Νίκος Πολιάς και Κατερίνα Ασημακοπούλου, σε περιμένουν στο Ζάππειο, για να τρέξετε μαζί γι’ αυτούς που δεν μπορούν μεταφέροντας το μήνυμα.

Αν είσαι δρομέας σίγουρα έχεις μία θέση μαζί μας! Αν δεν έχεις κάνει έως τώρα τη μετάβαση μην ανησυχείς! Γιατί αυτός ο αγώνας απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης και δυνατοτήτων. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι διάθεση τόσο να προσφέρεις, όσο και να διασκεδάσεις!

Wings for Life 2023: organized app run στο Ζάππειο

H διαδρομή του organized app run κινείται μέσα στον χώρο του Ζαππείου και είναι κυκλική μήκους 1,5χλμ. και σηματοδοτημένη. Η διαδρομή δεν διαθέτει ιδιαίτερες κλίσεις και είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό σκιερή.

Κάθε δρομέας θα λάβει αναμνηστικό bib number με το όνομά του, αλλά και event tools με την εκκίνηση του αγώνα να γίνεται από ειδική αψίδα. Στο χώρο θα υπάρχει μουσική από event car ενώ ειδική ομάδα τυμπανιστών θα δίνει το ρυθμό και θα εμψυχώνει τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δρομείς θα λαμβάνουν Red Bull και νερό στους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενώ αμέσως μετά τον τερματισμό θα διατίθεται finger food για γρηγορότερη αποκατάσταση.

Άκουσε το μήνυμα των Polias Runners

Κάνε την εγγραφή σου

Οι εγγραφές γίνονται στο  www.wingsforlifeworldrun.com, όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να αναζητήσει την ομάδα POLIAS RUNNERS TEAM POWERED BY RUNNER MAGAZINE και να γίνει μέλος.

Η ομάδα Polias Runners team powered by Runner Magazine είναι ανοικτή οπότε μπορείτε να προσκαλέσετε όσους θέλετε. Το κόστος εγγραφής είναι 10€, ποσό που θα διατεθεί 100% στην έρευνα για την θεραπεία παθήσεων από τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, ενώ όσοι επιθυμο΄ύν μπορούν προαιρετικά να προσφέρουν περισσότερα έτσι ώστε να προσεγγίσουμε το στόχο που έχει θέσει η ομάδα.

Μάθε περισσότερα για τον αγώνα και την εμπειρία που θα ζήσεις πατώντας εδώ

Wings for Life - Συνδέσεις

Οι Polias Runners εμφανίστηκαν στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ ώστε να ενημερωθούν ακόμα περισσότεροι για τη δράση και να μπορούν να προσφέρουν όλοι σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια. Μαζί τους ήταν ως πρεσβευτές της δράσης ο Lennart Neubauer, αθλητής της Ελλάδας στο windsurf ο οποίος κέρδισε το 1ο του EFPT Surf Opening 2023 στην Αυστρία, αλλά και ο Δημήτρης Κολλιάκος αθλητής του Paramotor (ακροβατική πτήση).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες
Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο