myrace.gr : Ένα νέο ολοκληρωμένο εργαλείο εγγραφής σε αγώνες και προβολής Live αποτελεσμάτων

Βρες τον αγώνα που θες, δήλωσε εύκολα και γρήγορα συμμετοχή και δες live τα αποτελέσματα σου! Πού; Μα φυσικά στο myrace.gr!

Share

Τώρα υπάρχει μία ιστοσελίδα που κάνει τη ζωή αθλητών και διοργανωτών πολύ πιο εύκολη! Το www.myrace.gr είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης εγγραφών, που θα σε βοηθήσει εύκολα και γρήγορα να δηλώσεις συμμετοχή στον ή στους αγώνες που επιθυμείς, αλλά και να γράψεις τους φίλους σου, γλυτώνοντας χρόνο και κόπο, ενώ επιπλέον σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του www.myrace.gr

– Εύκολη εγγραφή στον αγώνα της επιλογής σας

– Δυνατότητα δωρεάν δημιουργίας λογαριασμού, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγεις τα στοιχεία σου σε κάθε νέα εγγραφή. Έτσι, όντας πλέον μέλος του myrace.gr, έχεις τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τις εγγραφές σου και να παρακολουθείς όλα σου τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα σε μία καρτέλα.

– Δυνατότητα εγγραφής στο ενημερωτικό newsletter με νέα και προσφορές για αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

– Τέλος στην αναμονή και στο χάσιμο χρόνου στις τράπεζες. Στο myrace.gr έχεις τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα με άμεση ενημέρωση για την ολοκλήρωση της εγγραφής σου ή ηλεκτρονική μεταφορά από τραπεζικό λογαριασμό μέσω web banking.


– Live αποτελέσματα από τους αγώνες. Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο τόσο στον τερματισμό όσο και στα ενδιάμεσα σημεία χρονομέτρησης (αν βέβαια υπάρχουν).

– Δυνατότητα ομαδικής εγγραφής με δυναμική διαχείριση της ομάδας (στοιχεία μελών, συμμετοχές) από τον αρχηγό της ομάδας.

– Αναλυτική παρουσίαση και δυνατότητα αναζήτησης των αποτελεσμάτων (Χρόνος, Καθ. Χρόνος, Ενδιάμεσα περάσματα, Γενική κατάταξη, ανά φύλο/κατηγορία, αναζήτηση των μελών της ομάδας,κλπ).


Επίλεξε το myrace.gr για να δηλώσεις συμμετοχή στον επόμενό σου αγώνα και επωφελήσου από τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει!

Αν είστε διοργανωτής και επιθυμείτε να συμπεριλάβετε τον αγώνα σας στο καλεντάρι του myrace.gr στείλτε μήνυμα στο [email protected] ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2111168240.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο