Στο επίσημο καλεντάρι αγώνων της ITRA το Belles Historic Trail

Σημαντική εξέλιξη για τον αγώνα

Share

Eυχάριστα νέα για τον αγώνα 2ο Belles Histroric Trail καθώς έγινε μέρος της ITRA με τις δύο διαδρομές του να συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο καλεντάρι ITRA National League 2023. Διαβάστε αναλυτικά:

Δείτε περισσότερα για τον φετινό αγώνα

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για το 2ο Belles Histroric Trail στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, στις 3 και 4 Ιουνίου 2023, η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η διοργάνωση έγινε μέλος της ITRA (International Trail Running Association – Διεθνής ένωση για το trail running) και πως οι δύο βασικοί αγώνες, συμπεριλαμβάνονται και επίσημα στο ITRA National League 2023.

Συγκεκριμένα ο αγώνας Belles Historic Trail (22 Km) δίνει 1 βαθμό ITRA (ITRA points) και 6 βαθμούς στην βαθμολογία βουνών (mountain points).

Επίσης ο αγώνας Sultanitsa Run Trail (8,1 Km) 0 βαθμό και 6 βαθμούς στην βαθμολογία βουνών.

Πρόκειται για μια σημαντική θετική εξέλιξη για τους δρομείς που συγκεντρώνουν βαθμούς για να συμμετάσχουν και σε αγώνες του εξωτερικού, αλλά και ένα κίνητρο για τον κάθε ένα δρομέα να βλέπει το όνομα του στις λίστες με τους κορυφαίους δρομείς του ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο.

Belles Historic και Sultanitsa Run Trail, θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 4 Ιουνίου 2023 στις Ν.Α. πλαγιές της οροσειράς της Κερκίνης, με σημείο αφετηρίας το Νέο Πετρίτσι. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και ο παιδικός αγώνας Riko Kids Run (1,2 Κm) εντός toy αστικού ιστού Νέου Πετριτσίου. Tην προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 3 Ιουνίου, θα λάβει μέρος ο αγώνας Vettical Challenge ΥΙDI (1 Km) με υψομετρική διάφορα 310 μ.

Πληροφορίες και εγγραφές : www.belleshistorictrail.gr

Πληροφορίες : Αλέξανδρος Σαμαράς ( 6936149780)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο