8th Tinos Running Experience Avance 2023 – Nέα παροχή

Τώρα ο χρόνος σου στο κινητό σου αμέσως μετά τον τερματισμό σου στην Τήνο

Share

Μία νέα παροχή προσφέρει η διοργάνωση του 8th Tinos Running Experience Avance 2023 σε όλους τους συμμετέχοντες όλων των αποστάσεων. Δείτε αναλυτικά στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου ως διοργανωτής του 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023 δίνει σε όλους τους αθλητές των 21, των 10 και των 5 χιλιομέτρων μία νέα παροχή.

Μόλις οι αθλητές τερματίσουν, θα λάβουν στο κινητό που θα έχουν δηλώσει ένα sms που θα τους ενημερώνει για το χρόνο τερματισμού τους.

Η παροχή αυτή έχει χρησιμοποιηθεί στο Spetses Mini Marathon και στον Ημιαμαραθώνιο Κρήτης.

Κάθε χρόνο προσπαθούμε μαζί με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING που έχει την επιμέλεια των αγώνων από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, να βελτιώνουμε τις παροχές προς τους αθλητές που επιλέγουν να συμμετέχουν στη διοργάνωσή μας.

Επευκαιρίας να σας υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές των αγώνων συνεχίζονται. Ήδη οι πρώτες λίστες με τα ονόματα αθλητών και συνοδών που έχουν κάνει την εγγραφή τους έχουν αποσταλεί στα κεντρικά ακτοπλοϊκά πρακτορεία, ώστε να μπορούν να κλείνουν τα εισιτήριά τους με τις εκπτώσεις που παρέχουν οι FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα https://tinosrunningexperience.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο