Μέγας χορηγός του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου ο όμιλος H Hotels Collection

Ολοκληρώνονται την Τετάρτη 26/4 οι εγγραφές

Share
Μαραθώνιος Ρόδου

Για μια ακόμη φορά, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου H HOTELS Collection στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου 2023 για 8η χρονιά, ενισχύοντας αυτή τη φορά το επίπεδο υποστήριξης ως Μέγας Χορηγός του αγώνα.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια για την εδραίωση του Διεθνούς Μαραθωνίου ως κορυφαίου δρομικού γεγονός και την καθιέρωση της Ρόδου ως προορισμού αθλητικού τουρισμού, ο Όμιλος H HOTELS Collection ανέλαβε τη χορηγία εθελοντισμού και είναι παράλληλα ο χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, της πολυπληθέστερης διαδρομής της διοργάνωσης.

«Για 8η συνεχή χρονιά θα είμαστε χορηγοί του Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου. Πρόκειται για μια προσπάθεια που συμβάλει τόσο στην πολιτιστική και αθλητική ενεργοποίηση του νησιού μας καθώς και στην διεθνή προβολή της Ρόδου. Εμείς, στην H Hotels Collection, είμαστε σύμμαχοι σε κάθε τέτοια προσπάθεια και ως υπερήφανοι χορηγοί της διοργάνωσης θα είμαστε παρόντες για να στηρίξουμε την δράση», δήλωσε ο Πρόεδρος της H Hotels Collection κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου.

Για την χορηγική υποστήριξη του ομίλου H Hotels Collection, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: «Ευχαριστούμε τον όμιλο Χατζηλαζάρου – H Hotels Collection για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη υποστήριξή του στον αγώνα από την πρώτη στιγμή. Η αδιάλειπτη συνεργασία της διοργάνωσης με τον όμιλο H Hotels Collection, η εμπιστοσύνη του Ομίλου απέναντι στον αγώνα, που αποδεικνύεται και από την αναβάθμιση του επιπέδου χορηγικής υποστήριξης, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας. Έχοντας δίπλα μας, τόσο σημαντικούς συνεργάτες και υποστηρικτές, καταφέρνουμε να προσφέρουμε μία άρτια δρομική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε ο Μαραθώνιός μας να  εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, να αποτελέσει ένα αθλητικό θεσμό που θα προβάλλει τη Ρόδο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανά τον κόσμο».

Σημειώνεται, ότι πέρα από τη χορηγική υποστήριξη, ο όμιλος “H Hotels” έχει δυναμική παρουσία στον αγώνα με δική του πολυμελή ομάδα!

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι αύριο Τετάρτη 26 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Μέγας χορηγός του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Under Armour. Μεγάλος Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ& Χορηγός Εθελοντισμού είναι ο όμιλος H HotelsCollection. Χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines. Χορηγός Θαλάσσιων μεταφορών είναι η BlueStar. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος Mitsis Hotels. Επίσημοι χορηγοί είναι οι  SunriseHotel, LaBranda, ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε., CITROEN Παρασκευάς, RodosCycling, RoufasFurniture και Fraport Greece.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι, η ΕΡΤ3, το Ραδιόφωνο Λυχνάρι, η ThreeSixtyMarketing, η Innews, και ο Antenna Satellite.

Το promovideo του αγώνα

https://www.facebook.com/roads2rhodes/videos/754221059240176

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/
https://www.facebook.com/roads2rhodes/
https://www.instagram.com/roadstorhodes/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο