Απεβίωσε ο Γιάννης Σταματόπουλος

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΕΓΑΣ και ΕΟΛΣΜΑ-Υ για τον Γιάννη Σταματόπουλο

Share

Απεβίωσε ο Γιάννης Σταματόπουλος, ο οποίος διετέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.
Ακολουθούν το συλλυπητήρια μηνύματα του ΣΕΓΑΣ και του ΕΟΛΣΜΑ-Υ για τον πρόωρο χαμό του Γιάννη Σταματόπουλου:

«Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι στον ΣΕΓΑΣ εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Γιάννη Σταματόπουλου.
Ο Γιάννης Σταματόπουλος αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό στίβο, πάντα κοντά στις αθλήτριες και τους αθλητές είχε την ευθύνη των εθνικών μας ομάδων και με την καλοσύνη του, την ευγένεια και τις σωστές αποφάσεις του είχε καθοριστική συμβολή στις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού στίβου, όλα τα προηγούμενα χρόνια. 
Η οικογένεια του στίβου αποχαιρετά σήμερα έναν καλό φίλο, έναν ακούραστο εργάτη, αλλά πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο».

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη για τον πρόωρο χαμό του πολύτιμου συνεργάτη και φίλου Γιάννη Σταματόπουλου. Ο Γιάννης, Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, ήταν ακούραστος εργάτης του Ελληνικού αθλητισμού και πάνω απ’ όλα, ένας πολύ καλός, κατά γενική ομολογία, άνθρωπος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., στην Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και σ’ όλη την αθλητική οικογένεια.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο